Arsene: Câştigăm turul 2, Ponta va fi ales preşedinte!

arsene

Liderul social-democraţilor nemţeni este încrezător în şansele reale de câştigare a bătăliei din turul 2 al alegerilor prezidenţialelor.

Cu un rezultat pe judeţul Neamţ în care Ponta are un avans de aproape 27 procente, deputatul Ionel Arsene a declarat, duminică seara, imediat după anunţarea exil-poll-urilor: “Klaus Iohannis ar avea nevoie de 20 de procente, Victor Ponta mai are nevoie de 10 procente pentru a câştiga turul 2. Le va obţine, cu siguranţă, şi va ajunge preşedintele României, pentru că din postura de premier a arătat că este un bun român, un bun gospodar. În guvernarea Ponta au fost reîntregite pensiile şi salariile tăiate de Băsescu care ar vrea acum să rămână la putere călare pe Iohannis”.

De unde va veni surplusul de voturi din turul 2? “Sunt convins că pentru Victor Ponta vor vota acum mulţi din cei care au ales în turul 1 pe Tăriceanu, pe Diaconescu, dar vor veni şi din voturile date lui Macovei sau Udrea”, a mai spus Arsene.

vestea.net

Comentarii Facebook

One thought on “Arsene: Câştigăm turul 2, Ponta va fi ales preşedinte!

  1. Din greseala, in greseala, spre victoria finala. E bine ca-i optimist. Daca-i iese sefu’, mai sta oleaca jupan la PSD. Daca nu, nici Divinul din spatele sau n-o sa-l ajute.

Lasă un răspuns