Arsene cântă prohodul Guvernului la Moţiune: „Vreau ca după acest moment, al victoriei PSD în Parlament…”


Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ anunţă că speră ca moţiunea de cenzură să dărâme Guvernul PNL care înseamnă „
dezastru pentru România”. Şi nu doar că Arsene îşi doreşte ci chiar anticipă o victorie a PSD prin Moţiunea de cenzură…

„Am încredere că moțiunea de cenzură a PSD va trece! Guvernul Orban trebuie să plece! Orice zi în plus cu PNL la conducere înseamnă dezastru pentru România.
Această guvernare s-a arătat potrivnică principiilor constituționale și europene încă de la preluarea guvernării!
În trei luni, liberalii au stopat toate proiectele importante de dezvoltare a țării și le-au propus românilor să circule pe drumuri forestiere în loc de autostrăzi!
Au îndatorat țara cu peste 40 de miliarde de lei în doar trei luni și nu au vrut să crească alocațiile, pensiile sau salariile profesorilor!
În loc să guverneze pentru români, au provocat prin deciziile luate doar crize politice, incertitudini economice și tensiuni sociale”, spune liderul social-democrat.

Pre;edintele PSD Neam’ consideră că modificarea legislaţiei electorale de către liberali este doar un tertip prin care aceştia nu vor o decontare electorală a deciziilor guvernamentale: <<Deoarece nu sunt capabili să ducă la îndeplinire măsurile legislative adoptate de către guvernarea PSD, pensii, salarii și alocații mărite, “profesioniștii” din Guvernul Orban s-au grăbit să modifice legislația privitoare la alegeri, pentru a se asigura că nu vor plăti electoral pentru dezastrul creat.
Sunt doar câteva dintre motivele pentru care îmi doresc să treacă moțiunea PSD! Vreau ca după acest moment, al victoriei PSD în Parlament, România să revină pe făgașul normalității!
Românii merită să trăiască liniștiți, să se bucure de un trai decent și de o guvernare în interesul lor!>>.

Daniel VINCA

Comentarii Facebook

One thought on “Arsene cântă prohodul Guvernului la Moţiune: „Vreau ca după acest moment, al victoriei PSD în Parlament…”

  1. ,,Românii merită să trăiască liniștiți, să se bucure de un trai decent și de o guvernare în interesul lor! ,,. Da, cetatenii Romaniei (nu romanii) merita ce ai spus mai sus, ipocritule, dar nu cu andrustii tai si cu o pleiada de lingai ce- propui in functii importante, pentru a-i intoarce cu cheia pentru poftele tale. Vezi ce fosile te inconjoara in CJ de parca nu ar mai fi oameni capabili in judet. Asa ca mai treci pe la sala de judecata cand ai termen si lasa-ne cat mai curand cu grijile tale….

Lasă un răspuns