Arsene, bilanț interimar la 3 ani de mandat: „Mai am promisiuni de onorat, dar mai este și timp. Nu vă voi dezamagi!”

În urmă cu 3 ani, Ionel Arsene renunța la mandatul de deputat și depunea jurământul ca președinte al Consiliului Județean Neamț. Acum trage linie, vede ce a onorat din promisiunile făcute, ce probleme a rezolvat dar și „restanțele” pentru care mai are un an dispoziție.

„Dragi nemțeni, astăzi se împlinesc trei ani de când m-ați mandatat să vă reprezint în calitate de președinte al Consiliului Județean Neamț!
Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și sper că în tot acest timp v-am dovedit, prin ceea ce am realizat pentru dezvoltarea județului nostru, că se poate!
Județul Neamț a atras sume record de la buget în acești ani. Am făcut lucrări care nu se făcuseră de la Revoluție – drumuri, poduri, grădinițe și multe altele. Am vrut să acopăr toate domeniile și am adus sportivi, agenții europene de turism, am organizat expoziții și festivaluri. Am pus sănătatea oamenilor pe primul loc și am obținut bani pentru echipamente, modernizări, dar și pentru începerea lucrărilor la un spital nou”, spune Arsene ]ntr-un mesaj transmis locuitorilor județului.

Președintele CJ Neamț este conștient că mai are de onorat angajamente, punctează că mai are un an de mandat pentru acestea: „Le mulțumesc tuturor celor care îmi sunt alături și cu care fac echipă pentru a avea aceste realizări! Mai am promisiuni de onorat, dar mai este și timp până la finalul actualului mandat! Nu vă voi dezamăgi! Vă cer doar răbdare și încredere în mine!”.

D.V.

Comentarii Facebook

3 thoughts on “Arsene, bilanț interimar la 3 ani de mandat: „Mai am promisiuni de onorat, dar mai este și timp. Nu vă voi dezamagi!”

 1. Fata de hotii analfabeti din PNL/PDL/PMP care au fost si sunt la conducerea acestui oras/judet de 20 de ani si care numai au furat aducind acest oras in pragul falimentului dator vindut pe generatii Arsene/PSD fost singurul care prin relatiile pe care le are a adus bani in acest judet falimentat de hotiile celor din PNL/PDL/PMP.

  Acest lucru numai prostii il pot contesta.

  Tot acestor prosti le aduc aminte ca judetul Neamt nu ar putea supravetui din taxele si impozitele pe care le plateste.

  Acesti bani adusi de la Bucuresti de Arsene sunt 100% meritul lui si au salvat acest judet de la paragina si mizerie.

  PNL/PMP/PDL imaginea hotiei si a incompetentei.ZERO fonduri europene.ZERO proiecte majore.ZERO pe toata linia.

  A vota cu aceste partide inseamna sa condamni acest oras/judet la subdezvoltare si mizerie.

 2. florinel tata…nu confunda marfa cu ambalajul…municipiul este orasul si are conducere separata, nu are arsene competente….el are restul judetului, DJ-rile care sunt vai de ele, spitalele, promise si neconstruite, drumul rapid spre bacau de asemenea promis…etc..Dl Arsene s-a rezumat doar la expozitii, plimbari, targuri si alte poduri care nu-s ale CJ-ului..si organizarea zilelor unor comune…sa danseze tartanul pe muzica de (Bach, era sa zic) petrecere…Ai putea sa ne informezi unde sunt banii adusi in judet..pe care, observ ca le stii destinatia…noi, alegatorii nu. Cat despre cum vor vota nemtenii la urmatoarele alegeri…nu cred ca doresti sa stii…ti-ai pune streangul..

 3. Cei care au distrus acest oras/judet nu au fost cei de la PSD,ei nu au fost la conducerea acestui oras/judet.

  Cei care au devalizat si traficat in stil mafiot bunurile si proprietatile acestui oras/judet sunt cei de la PDL/PNL/PMP,nu PSD.

  Cei care au imprumutat de la banci 60 de milioane de euro pe care i-au furat cu lucrari in bataie de joc in loc sa acceseze bani GRATUITI de la UE care erau mai greu de furat sunt de la PDL/PNL/PMP nu de la PSD.

  Cei care nu au accesat nici un fel de fonduri UE pentru acest oras sunt de la PNL/PDL/PMP,nu de la PSD,

  Cei care au desfiintat parcuri si spatii verzi pentru a face biserici si servce-uri auto in Piatra Neamt sunt cei de la PNL/PDL/PMP,nu de la PSD.

  Cei care fura bugetul acestui oras(sute de mii de euro/an) cu Adapostul de Ciini unde o masa/ciine costa 14ron/zi sunt cei de la PMP/PNL/PDL,nu de la PSD.

  Cei care sifoneaza banii publici cu lucrari in bataie de joc facute de Publiserv sunt cei de la PNL/PDL/PMP,nu de la PSD.

  Cei care fura bugetul acestui oras cu licitatii trucate si cu dedicatie pentru anumite firme care fac lucrari de mintuiala pe care le vezi peste tot in oras si care nu rezista nici macare 1 an,sunt cei de la PNL/PDL/PMP,nu PSD.

  Cei care fac parcuri de joaca pentru copii in Piatra Neamt cu ”echipamente”ca in anii 50s facute de tiganii din Darmanesti sunt cei de la PNL/PDL/PMP,nu de la PSD.

  Cei care au distrus centura orasului pina la Dedeman iar timp de 10 ani ne-am distrus masinile din cauza gropilor si a denivelarilor pentru ca au furat banii pentru re-aducerea drumului la starea initiala in urma lucrarilor de apa canal sunt tot de la PNL/PDL/PMP,nu de la PSD.

  Cei care au distrus dealul Cozla cu lucrari in bataie de joc si au transformat acel deal intr-un focar de mizerie sunt de la PNL/PDL/PMP,nu de la PSD.

  As putea continua pina miine…

Lasă un răspuns