Arsene bate şaua: „Am văzut liberali fericiţi datorită investiţiilor demarate de PSD!”

Preşedintele CJ Neamţ şi al organizaţiei judeţene PSD, Ionel Arsene vine cu un mesaj prin care vrea să stabilească cu precizie paternitatea investiţiei aprobate pentru reabilitarea Secţiei de Oncologie din Spitalul Judeţean Neamţ.

<<Printre toate dezamăgirile pe care ni le servesc aproape zilnic de când au preluat guvernarea, liberalii își fac timp din când în când să se bucure.
Aflu din presă că la noi în județ au motive serioase de a fi fericiți!!! După ce s-au bucurat de reabilitarea Casei Celibidache din Roman, de faptul că spitalul din Roman a fost dotat cu aparatură medicală nouă ori că Spitalul Regional din Iași va fi construit de la zero, acum sunt bucuroși că se reabilitează Secția de Oncologie din Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț.
Bine că au timp să se bucure… dar de bun simț ar fi să recunoască faptul că bucuria lor vine ca rezultat al insistențelor mele, al eforturilor depuse de echipa de la Consiliul Județean și nu în ultimul rând se datorează guvernării PSD, care a avut un program de Guvernare potrivit pentru dezvoltarea țării, adaptat nevoilor fiecărei regiuni!>>, spune Ionel Arsene.

Şeful social-democraţilor nemţeni reaminteşte de sprijinul financiar asigurat judeţului în vremea guvernării PSD: <<E foarte trist că peneliștii își arogă merite, furând munca altora. Cred că trebuie ne bucurăm cu toții că județul Neamț a beneficiat de sprijin guvernamental cât PSD era la putere! Atașez un link al unui articol care ar fi trebuit să îi bucure pe cei de la PNL încă din septembrie 2019, când anunțam reabilitarea Secției Oncologie>>.

Iar articolul de care face vorbire Arsene este următorul: <<Două noi contracte la Spital: modernizarea și extinderea UPU și reabilitarea Oncologiei>>.

V.N.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns