Arsene, atac la Ciolacu! „PSD nu e pe calea cea bună! Deciziile profund greșite ale unora care îl conduc vremelnic!”

PSD este pe o direcție greșită, face jocurile unora care vor să-l subordoneze altor interese și toate acestea se datorează celor care-l conduc vremelnic – aceasta este esența unui mesaj al lui Ionel Arsene, șeful PSD Neamț, în ultimul mesaj care îl vizează, evident, pe Marcel Ciolacu.

<<Libertatea și dreptul la liberă exprimare sunt principii fundamentale ale democrației! Caracatița corupției și manipulării, reprezentată de actuala guvernare, continuă să-și întindă tentaculele și spre acapararea PSD. Subordonarea este atât de evidentă și atât de prost orchestrată, încât pare o regie ieftină, care insultă inteligența oricui mai are un neuron funcțional.
Nu voi permite așa ceva! Nu vom permite! Suntem prea mulți să mai tăcem și să ne subordonăm unora deveniți, peste noapte, obedienți la alți stăpâni, aceștia nefiind poporul. Eu: NU! Noi: NU! Și suntem mulți!>>, spune Arsene.

Șeful PSD Neamț nu renunță nici la insulta atât de dragă lui la adresa liberalilor („lepre galbene”) și sare de la atacul la guvernanți la cel care vizează actuala conducere PSD: <<Aceste lepre galbene ne-au îndatorat, ne-au furat, ne-au trădat și și-au bătut joc de o țară întreagă. Încrederea românilor a fost zdruncinată, iar PSD are datoria și obligația morală să lupte pentru drepturile cetățenilor și să se comporte ca un partid de opoziție adevărat! Este clar că nu suntem pe direcția bună! Nu eu! Nu noi! Dar partidul nostru, PSD, este acuzat astăzi de trădare pe nedrept! De către oamenii care ne-au votat, de către românii care așteaptă de la noi să-i apărăm de acești guvernanți care vor să instaureze DICTATURA în România! Nu este de vină un întreg partid pentru deciziile profund greșite ale unora care îl conduc vremelnic!
Am fost și voi rămâne liber în gândire, conștiință, un om politic asumat și care întotdeauna va spune ce crede și ce simte! Si astăzi spun apăsat că partidul nostru nu este pe calea dreaptă, pe drumul bun.
Tu? Voi?>>.

Nu este prima dată când Arsene trimite astfel de săgeți spre Ciolacu și apropiații săi. Cu câteva săptămâni în urmă, șeful PSD Neamț avea un mesaj la fel de contondent pentru Paul Stănescu, unul din oamenii de bază din echipa Ciolacu: <<Întotdeauna am urât să văd cum oameni care fac parte din aceeași echipă preferă bălăcăreala sau să își spele rufele în public.
Nici măcar nu mai e vorba despre cât de bun e unul sau celălalt, pentru că asta se poate ușor vedea. E despre a fi bărbat și despre a avea curajul de a-ți exprima nemulțumirile verde în față. Este despre a fi capabil să recunoști când alții sunt mai buni, fără să încerci să îi discreditezi public și să te folosești de metode specifice vechii Securități pentru a-ți crea posibile avantaje.
Paule, îți spun eu că Eugen Teodorovici este un politician din noua generație, capabil să înțeleagă că vechile metode de a face politică nu mai dau rezultate. Acțiunile lui de a face opoziție reală la actuala putere liberală, care a prăbușit România, sunt ceea ce așteaptă cu adevărat oamenii.
Cât despre alegerile interne, părerea mea este că ar trebui să mai ai puțină răbdare și, în loc să îți critici public colegii de partid, mai bine să arăți tu cu ce ești mai bun, ce te face pe tine să fii o alternativă, deși știi și tu prea bine că PSD e un tractor cam mare>>.

 

 

Daniel Vinca

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Arsene, atac la Ciolacu! „PSD nu e pe calea cea bună! Deciziile profund greșite ale unora care îl conduc vremelnic!”

  1. ,,Nu voi permite așa ceva! Nu vom permite! Suntem prea mulți să mai tăcem și să ne subordonăm unora deveniți, peste noapte, obedienți la alți stăpâni, aceștia nefiind poporul. Eu: NU! Noi: NU! Și suntem mulți!>>, spune Arsene…
    Tu vorbesti, mai ipocritule, tu, cu studii in sufragerie, tu care ai promovat obedienta, ai facut de ras judetul cu andrustii , si alte parasute promovate la propunerea ta in functii importante ? Politica pumnului in gura tu ai apicat-o in judet si daca trebuie ,aduc exemle, multe Hai s….r ! Atentie, mare atentie , ,,dragii mei nemteni,, la miscarile acestui paturica si la cozile lui de topor !

Lasă un răspuns