Arsene anunţă „porţi deschise” la PSD, pentru noi membri şi simpatizanţi

PSD Neamţ aşteaptă cu braţele deschise noi membri şi simpatizanţi – acesta este mesajul transmis nemţenilor de Ionel Arsene (preşedintele organizaţiei judeţene), la început de an dublu-electoral (europarlamentare şi prezidenţiale).

„Îmi doresc să nu îi dezamăgim pe nemțeni și de aceea, îi invit să ni se alăture ca membri de partid ori ca simpli simpatizanți, deoarece prin implicarea noastră a tuturor, vom avea succes. Toate organizațiile locale, le vor răspunde solicitărilor, fie că este vorba despre înscrieri în audiențe, idei sau propuneri de proiecte, ori inițiative ce pot ajuta comunitatea noastră”, spune Arsene într-un mesaj transmis după şedinţa BPJ (Birou Permanent Judeţean) de ieri.

PSD Neamţ a început deja pregătirile de precampanie, după cum se deduce din spusele preşedintelui social-democraţilor nemţeni: „Am condus ieri ședința Biroului Permanent Județean PSD Neamț unde, împreună cu ceilalți colegi am analizat modul în care se desfășoară activitățile politice inițiate de organizațiile locale. Totodată am discutat despre felul în care responsabilii de coordonare a activităților în teritoriu își îndeplinesc sarcinile și despre strategiile ce urmează a fi aplicate în scopul câștigării alegerilor.
Este important să realizăm că nemțenii merită să le fie reprezentate interesele cu maximă responsabilitate, așa cum o facem zi de zi, atât prin actul de guvernare, cât și prin politicile administrative adoptate în județul nostru”.

D.V.
sursa foto – facebook

 

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Arsene anunţă „porţi deschise” la PSD, pentru noi membri şi simpatizanţi

 1. Nu stiu ce sens are aceasta ”actiune” si pe cine naiba mai pacaleste?atit timp cit in final in acest partid sunt promovati numai oameni de proasta calitate prin intermediul carora se fura bugetul CJ-lui.

  Sa ne spuna Arsene o persoana ”respectabila” la CJ?

  Nu exista.

  Numai analfabeti si smecheri fara nici un fel de profesie care odata ajunsi la CJ s-au pus pe furat cu tot felul de firme,functii si licitatii trucate.

  NIMIC nu se face pentru cetateni in acest judet Arsene.

  ZERO.Nu se vede nimic.ZERO.

  Vedem doar cum tot felul de analfabeti ajunsi la CJ se imbogatesc peste noapte.

  Atit se vede Arsene.Ca sa stii.

 2. Pai cum sa nu, unii navetisti, cand sunt pe cale sa-si piarda ciolanul, cu mirosul lor de profitori, schimba orientarea mai ceva decat lenjeria intima.
  Astfel, la cererile lor de primire/reprimire in partid, unii ce votau astfel de ,,dorinte,, cu argumente de bun simt, erau impotriva. Vai, ce se mai supara sefu , argumentand convingator : primim si pe dracu daca are bani !
  La asa argumente ,, dragii mei nemteni,, doar negrul de fum si cursul valutar mai conteaza , cei impotriva si-au pierdut votul dar au la indemana alte voturi….. si cine stie, poate normalitatea se va intoarce.

Lasă un răspuns