Arsene anunță: Adio, pod provizoriu la Luțca! „Un milion de euro! Nimeni sănătos la cap nu dă banii ăștia!”

Ionel Arsene a confirmat în ședința de ieri (extraordinară și online) că nu se pune problema ca instituția pe care o conduce, CJ Neamț, să suporte cheltuielile de montaj și mentenanță a unui pod provizoriu, făcut de Armată, la Luțca.

„De ce nu se mai face podul de pontoane, dacă am înțeles bine întrebarea? Pentru că armata a cerut 250.000 de euro pentru montarea unui pod de pontoane și cu o mentenanță pentru acesta, cu care ne-am duce undeva la 1 milion de euro. Eu cred că nimeni sănătos la cap nu poate să dea atâția bani pe un pod de pontoane”, a spus Arsene, răspunzând unei întrebări adresate de consilierul liberal Valentin Stavarache.

Arsene a refuzat să răspundă concret dacă CJ a făcut propria analiză a situației (și despre investiția de la podul prăbușit și de ce a fost redat obiectivul circaulației înainte de recepția de la terminarea lucrărilor), pretextând că este o anchetă penală în curs.

D.V.

 

2 thoughts on “Arsene anunță: Adio, pod provizoriu la Luțca! „Un milion de euro! Nimeni sănătos la cap nu dă banii ăștia!”

  1. Da pe podul renovat cu polistiren de la Lutca,Arsene a dat 2 milioane euro…..

    Tragem concluzia ca acest Judet este condus ori de hoti ori de oameni care nu sunt ”sanatosi” la cap.

    Sa fim seriosi,e condus de hoti care nu sunt sanatosi la cap.

  2. Nu mai este pandemie!!! De ce se tin online ședințele? Nu au pic de respect pentru cetățenii care i-au votat! Stau acasa si iau bani pt.sedinta.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.