Arsene, amărăciune profundă

Amărăciune profundă – aceasta este starea de spirit a șefului PSD Neamț, Ionel Arsene, după eșecul referendumului pentru redefinirea familiei. Arsene punctează într/un mesaj difuzat pe internet că pentru el, votul la acest referendum „avea dimensiunea unei mărturisiri”.

Mesajul complet:

„Trăiesc o amărăciune după rezultatul de aseară a referendumului pentru redefinirea familiei. Sunt creștin, iar pentru mine votul la acest referendum avea dimensiunea unei mărturisiri, deoarece pentru un adevărat creștin nu există altă concepție asupra familiei decât aceea în care este întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie. Într-o Românie pe care noi toți o știam ca fiind într-o proporție covârșitoare creștină, chemarea Bisericilor Creștine nu a fost ascultată decât de o minoritate. Iar asta trebuie să ne dea tuturor de gândit…

Vreau să le mulțumesc tuturor nemțenilor care pe șase și șapte octombrie și-au rupt din timpul lor și au mers la vot! Le mulțumesc celor care au asigurat organizarea acestui referendum în cele mai bune condiții și celor care s-au preocupat să informeze românii despre importanța mizei acestui demers! Vă mulțumesc tuturor și fiecăruia în parte!”

Irina Popa

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Arsene, amărăciune profundă

  1. „Domnule” Arsene,amaraciunea dumitale”profunda” vine din faptul ca nu ati putut obtine aprobare sa schimbai Constitutia dupa bunul vostru plac…nu te mai da mare aparator al familiei traditionale,te stie tot judetul ce fel de om esti.Nu fi ipocrit,ca nu e cazul….

Lasă un răspuns