Arsene a lipsit iar de la ședința de Consiliu Județean! A 2-a oară în 2 zile!

Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț a lipsit și de la ședința extraordinară de astăzi. Este a doua absență consecutivă în doar 2 zile, Arsene lipsitnși de la ședința de ieri (Ședință degeaba la CJ! Au lipsit liberalii și 4 PSD-iști inclusiv Arsene!) după care … îi critica pe liberali că nu au fost prezenți.

Arsene nu a fost astăzi singurul absent. La ședință nu au fost prezenți 10 aleși județeni, 5 de la PNL și 5 de la PSD (cu tot cu șeful lor). Astfel că proiectele votate astăzi (inclusiv cel cu extinderea iluminatului public în Piatra Neamt) nu ar fi trecut doar în baza voturilor alianței majoritare (astăzi doar 13 din 18 uzual).

Cele două ședințe de ieri și azi arată că PSD are majoritatea doar pe hârtie la CJ Neamț atâta timp cât nu reușește să/și mobilizeze proprii aleși și are nevoie și de prezența voturile opoziției pentru a trece orice proiect.

În aceste condiții, mesaje precum cel dat ieri de Arsene în care critică Opoziția că a lipsit de la o ședință (Arsene îi trage de urechi pe liberalii care au lipsit, ca și el, de la ședință…) la care a lipsit și el (detaliu trecut sub tăcere) sunt cel puțin ipocrite și infantile.

Presa centrală a dat în aceste zile mai multe stiri în care Arsene era localizat la sedintele CEX PSD, deci la activităti politice care nu au nicio legatura cu atributiile de presedinte CJ Neamt.

Ședința de astăzi a fost condusă de vicepreședintele Ion Asaftei care, pentru a se asigura că este întrunit cvorumul, i-a sunat înainte pe liberali rugându-i să vină la ședință. Altfel spus, Asaftei (ALDE) trebuie să facă un adevărat dans pe sârmă cu o opoziție ostilizată până acum de atitudinea arogantă a lui Arsene.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns