Arsene a făcut drum de pomană la ușa lui Ponta! „Oferă orice…”

Disperare mare pe capul liderului PSD Neamț care își dă seama că e foarte greu spre imposibil să facă o alianță în jurul PSD la CJ Neamț. Ionel Arsene a câștigat alegerile pentru funcția de președinte dar dispersia mandatelor de consilieri județeni (14 PSD, 11 PNL, 4 USR-Plus, câte 3 PMP și Pro România) complică mult situația, în condițiile în care, în campanie sau după, PNL, USR-Plus și Pro România au spus că nu fac alianțe cu PSD-Arsene.
Dacă PMP are ușa deschisă pentru toți, dacă la PNL și USR știe că e deja afiș (ipotetic) „Interzis Baronului Roșu”, Arsene își încearcă șansa cu Pro România, după cum spun chiar surse din PSD (cu confirmări și de pe alte filiere).
Știind că Liviu Harbuz (liderul Pro România Neamț) nu poate fi „dat la brazdă”, Arsene l-a sărit pe acesta și a mers direct la Victor Ponta, dispus să ofere „orice”. „Orice” ar putea însemna multe, de la funcții de vicepreședinte CJ și viceprimar (dacă îi ies cărțile, Arsene nu vrea nimic pentru PSD, oferă totul celorlalți, ca să aibă el liniște la CJ) dar și primul loc la Senat sau camera Deputaților, într-o eventuală listă comună PSD-Pro România, pentru alegerile parlamentare.
Informația cu Arsene la ușa lui Ponta a fost confirmată și de Liviu Harbuz: „Da, am auzit și eu că Arsene a mers să se vadă cu Victor Ponta, la Parlament, la biroul de la Grup, cred. Doar că Victor Ponta nu a fost de găsit, este în străinătate. Să meargă (N.R. – Arsene) unde vrea el. Eu am spus clar, nu mă aliez cu PSD-Arsene pentru nimic în lume. Iar dacă prin absurd – dar vă asigur că nu e cazul – mi s-ar cere alianță Pro România cu PSD la Neamț, nu accept. Chiar cu prețul să plec din partid”, a declarat Harbuz pentru Vestea.net.

D.V.
NB – sursa foto „Arsene” – facebook, pagina Ionel Arsene (fotografie plătită NELEGAL din bani publici, după cum spune Curtea de Conturi – vom reveni pe acest subiect)

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns