Arsene a cerut excludere din PSD a lui Neacșu, cel care l-a apărat când era arestat

Update – CEX-ul PSD a votat propunerea de excludere a lui Neacșu și Țuțuianu. Conform statutului, Comitetul Executiv propune, iar excluderea este validată de forul ierarhic superior, adică Congresul.

Situație incredibilă în CEX PSD unde printre cei care au cerut excluderea din partid a lui Marian Neacșu se află și Ionel Arsene, președintele PSD Neamț, după cum informează stiripesurse.ro.

<<Marian Oprisan, Codrin Ștefănescu, Gabriel Zetea și Ionel Arsene au cerut, luni, in sedinta Comitetului Executiv al PSD, excluderea din PSD a lui Adrian Țuțuianu și a lui Marian Neacșu, potrivit unor surse politice. Liviu Dragnea susținea, inainte de sedinta, ca partidul va incheia socotelile cu cei care au uneltit impotriva guvernului PSD>>, scriu cei de la stiripesurse.ro.

Interesant este că atunci când Ionel Arsene era arestat preventiv, Mircea Neacșu a fost cela care a venit la Neamț pentru probleme organizatorice ale filialei dar a transmis și un semnal clar de susținere și apărare al președintelui PSD Neamț.

În linkul următor, TEXT și VIDEO cu momentul în care Marian Neacșu îl apăra pe inculpatul Ionel Arsene aflat, la acel moment, în arest preventiv: Neacşu, despre Arsene: “Trofeu al Statului Paralel! Nu cred în coincidenţe!” VIDEO. 

D.V.

One thought on “Arsene a cerut excludere din PSD a lui Neacșu, cel care l-a apărat când era arestat

  1. Pana cand mai reprezinta judetul acest parvenit ?
    Suntem la limita de jos a bunului simt , daca nu cumva mai jos

Lasă un răspuns