ARMA CHIMICĂ SECRETĂ a Armatei Române, prezentată în faţa oficiliatăţilor

……………………

Clipul de mai sus nu este o ironie la adresa militarilor. Cinstit vorbind, la ce vechime au aceste maşini, ele aratã chiar bine pentru cã sunt chiar întreţinute cu zel.
Dar dacã tot îşi permite România sã cumpere fel de fel de rachete sau avioane SH, pe bani buuuni, poate nu ar trebui uitat cã într-o Armatã serioasã se pune bazã şi pe echiparea, hrãnirea şi înarmarea militarului.

Imaginile FOTO şi VIDEO sunt de la parada de Ziua Naţională (1 Decembrie 2017), de la Piatra Neamţ. Printre participanţii oficiali (care i-a intoxicat şi pe jurnalişti, şi pe demnitari şi pe cei din public care s-au apropiat mai mult de axul drumului) au fost prefectul Vasile Panaite (reprezentantul Guvernului în teritoriu), parlamentari de Neamţ, şefi de la Consiliul Judeţean sau de la Primăria Piatra Neamţ.
Din ce spuneau unii spectatori care dădeau de înţeles că s-ar pricepe mai bine la motoare şi maşini militare, fumul înecăcios degajat de TAB-uri ar fi putut proveni de la faptul că acestea nu au fost folosite de mult timp, iar distanţa scurtă de la Unitatea Militară şi până în centrul oraşului nu ar fi lăsat destul timp motoarelor pentru a se încălzi.

Imagini video: Gabriel MUNTEANU
Imagini foto: Daniel VINCA
Montaj: VESTEA.net

One thought on “ARMA CHIMICĂ SECRETĂ a Armatei Române, prezentată în faţa oficiliatăţilor

  1. 2 motoare de saviem….la vremea respectiva nu erau motoare cu euro 3,4,5 sa nu scoata fum!!!

Lasă un răspuns