Arcan: „Am votat legea salarizării unitare! Să nu mai aud de specialişti care se murdăresc cu şpăgi!”

Senatorul nemţean Emilia Arcan anunţă că Legea Salarizării unitare a fost votată în Camera din care face parte şi că din momentul în care prevedrile respective vor intra în vigoare „nu vreau să se mai audă nicăieri în țara aceasta că avem specialiști care se mai murdăresc cu șpăgi, care condiționează pentru a-și face treaba”.

„Senatorii au votat Legea salarizării unitare!
O lege mult așteptată, care aduce creșteri fără precedent ale veniturilor unora dintre români, a trecut săptămâna aceasta de votul Senatului României.
S-au împotrivit cei din opoziție, care în loc de creştere economică vor austeritate, în loc de prosperitate vor tăierea salariilor! Acum aștept ca toți beneficiarii acestei legi, să demonstreze că merită banii!
Medici, cadre didactice, funcționari publici, angajați ai altor instituții ale statului, au datoria morală de a-și face pe deplin datoria și de a demonstra, prin activitatea lor, că merită până la ultimul leu pe statul de plată. Nu vreau să spun că până acum salariile s-au dat pe nemuncă, ba, dimpotrivă, poate erau prea mici în comparație cu efortul depus!
Dar după aplicarea legii salarizării unitare, nu vreau să se mai audă nicăieri în țara aceasta că avem specialiști care se mai murdăresc cu șpăgi, care condiționează pentru a-și face treaba, care nu își onorează sarcinile de serviciu!”, a declarat senatorul Emilia Arcan pentru Vestea.net.

D.V.

Comentarii Facebook

7 thoughts on “Arcan: „Am votat legea salarizării unitare! Să nu mai aud de specialişti care se murdăresc cu şpăgi!”

 1. Sigur legea este o mare descoperire, mai ales deoarece cresterea economica este 5,3% fara investitii, dar pe cand votati o lege a constiintei pentru bugetari ( medici spagari, politisti spagari, functionari spagari)

 2. habar nu aveti despre ce este vorba.imi este scarba cand vad ce parere buna au despre ei iar marea parte a populatiei traieste in saracie.la ei primeaza ca gastile politice sa primeasca cat mai multi bani.habar nu au ca plusvaloarea se realizeaza in productie si servicii,muncitorul are 1450 lei iar bugetarul pestye 5000 lei.doar olguta vasilescu si mai nou arcanu pot sa aiba o asemenea gandire.LEGEA SALARIZARII APROBATE DE SENAT ESTE CEA MAI MARE PROSTIE.

 3. Deci a auzit de specialistii analfabeti a lui peste prajit ca iau spagi si nu i-a dat afara?

  Da cum au fost angajati in administratia locala acesti specialisti in incompetenta si prostie?

  Nu pe spagi?Nu pe pile?

  Doamna Arcan,cu prostii si incompetentii nu ai cum sa faci administratie locala.

  De ce nu-i dati pe toti afara si sa-i re-angajati prin concurs organizat de o firma serioasa?

  Citi mai ramin?

  Niciunul.

 4. Solutia la spagi e sa le mareasca salariile? Dupa logica asta, orice „specialist” cu salariu baban e corect.Hahaha!

 5. Deci statul ii corupe cu salarii mari ca sa nu ia spaga…Interesant,

 6. De votat nu este greu, mai greu e cu vreo propunere legislativă, ceva…. Aşa, ca să dăm bine în poză când nu avem nimic de spus….

 7. …Le-au facut ,,stat in stat” si coeficienti de ministri, primarilor si viceprimarilor(coeficient 4,50 si 3,50 pentru localitati cu 3000 de suflete per total) si le-au dat puteri depline in gestionarea bugetelor si salariilor, ca unor boieri pe mosiile proprii, pentru a se asigura de sprijin neconditionat si propaganda politica la viitoarele alegeri. Ca sa nu mai vorbim ca sunt multi dintre acesti primari(alesi!) cu afaceri prospere(trecute pe hartie in propriile familii) si care cotizeaza substantial la ..,,partid”, din ,,osanza” castigata cu sprijin politic.

Lasă un răspuns