Arcan, pe subiectul Tableta: „Nu am de ce să mă scuz! Demonstrez cu acte că am predat-o!”

Subiectul difuzat în mediul online referitor la (ne)predarea unor tablete de către unii foşti consilieri judeţeni primeşte o replică fermă din partea actualului senator Emilia Arcan. Mai mult, Arcan ataşează la comunicatul de presă prin care dezminte respectiva informaţie şi un document oficial care arată că la scurt timp după ce a fost votată ca Parlamentar a predat – prin proces verbal de predate-primire – respectiva tabletă la Direcţia de Logistică din Consiliul Judeţean:

<<Sunt surprins neplăcută să constat că pe o rețea de socializare s-a făcut o manipulare a opiniei publice, lansându-se ideea că aș fi plecat de la Consiliul Județean Neamț fără a preda tableta pe care o primisem!
Regret că se recurge la astfel de manevre ieftine, că se fac gesturi mizerabile, incalificabile, de către oameni care pretind că muncesc pentru scoaterea adevărului la iveală, dar de fapt, nu fac pic de verificare a realității, urmărind să împrăștie cu noroi obrazul oamenilor nevinovați!
Nu vreau să mă scuz! Nu am de ce! Vreau doar să demonstrez, cu acte, că am predat tableta de serviciu, atunci când am plecat de la Consiliul Județean Neamț!
Cine are urechi, să audă! Cine are ochi, să vadă!
Regret că manipularea atinge cote maxime!
Vă doresc tuturor, o săptămână cu bine!
Emilia Arcan, senator PSD Neamț>>.

Data de pe documentul de mai sus este din ianuarie 2017, adică la nici o lună de la depunerea Jurământului, deci în perioada de după acel moment când noi parlamentari fac cuvenitele operaţiuni de predare-primire la fostele locuri de muncă.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns