Arcan: PDL-ul de ieri (PNL-ul de azi) a măcelărit veniturile românilor!

10393991_740361239412208_1480812092582098896_nConstat cu stupoare ca dintr-un considerent strict electoral, PNL (acelasi PDL” revopsit” ) isi continua Campania de dezinformare a locuitorilor din judetul Neamt.

Disperarea propagandistica a PNL este cauzata de falimentul tot mai evident al politicilor publice initiate de acesta, precum si a ineficientei PNL de a se impune pe scena politica din Romania.

PNL este astazi o “fantoma” a trecutului sau istoric, iar strategiile ineficiente de propagare in spatiul public sunt completate cu  atacuri la persoana, penibile si sterile care decredibilizeaza dreapta romaneasca.

Asumarea fara niciun merit a contributiei unor liberali controversati si pseudo-anonimi ( exemplul lui George Lazar – fost Prefect de Neamt, mandatat sa reprezinte in judetul Neamt interesele guvernului USL, condus de Victor Ponta,  la realizarea unor obiective de interes judetean) dovedeste o incercare de manipulare a electoratului, cu scopul evident de a se atinge o vizibilitate politica a actualilor “strategi” liberali.

Aceasta trebuie obtinuta cu orice pret, inclusiv cu denaturarea adevarului, minciuna avand “picioare scurte”, dar eficienta maxima!

Credibilitatea politica a domnului George Lazar este vadit diminuata de faptul ca, acesta uita sa precizeze ca modernizarea sectoarelor de drum National pe tronsonul DN 15 (Piatra Neamt – Roman) a fost posibila si datorita demersurilor legale facute de parlamentari  ai PSD ( deputatul Ioan Munteanu  si deputatul  Ionel Arsene, presedintele PSD Neamt ) si a beneficiat de sprijinul reprezentantilor PSD din administratia judeteana.

Institutia Presedintelui CJ Neamt este condusa (dupa cum domnul George Lazar stie prea bine) de domnul Constantin Iacoban, lider al UNPR, partener onest si credibil de guvernare al PSD.

De asemenea,  fara aportul consilierilor judeteni PSD si UNPR, precum si al vicepresedintilor PSD ai CJ Neamt , concretizarea obtinerii finantarii lucrarilor ar fi fost imposibila!

Cu regret trebuie sa punctez faptul ca, George  Lazar incearca sa-si  “transfere” capital electoral, atacand nepermis , injust si extrem de dur PSD, desi a ocupat o demnitate publica intr-un guvern condus de PSD si (privind in istorie) domnia sa nu a fost niciodata atat de “vocal” in interiorul USL (structura politica care l-a propulsat in functie  si a carei elemente sunt criticate acum cu nonsalanta).

Femeile Social Democrate au insa, caracter.

Sunt mandatata de vointa a 15.000 de  militante PSD din judet, sa consider atacurile nefondate ale PNL, ca fiind rezultatul unei demagogii  politice ieftine, “greu digerabile” pentru un electorat care este bine informat, si care nu poate fi manipulat atat de usor, asa cum cred  “autointitulatii”  lideri ai PNL Neamt.

Cireasa de pe “tortul disperarii” a fost pusa de prestatia lamentabila a proaspatului “liberal” Dan Laurentiu Leoreanu, primarul Mun. Roman, care, din dorinta de a-si pastra influenta in cercurile de putere pe care le conduce, a reusit “performanta” de a prezenta in fata unei instante de judecata , o lectie “originala “ de administratie publica locala, care nu are niciun corespondent in realitatea de fapt!

Profit de aceasta ocazie sa reamintesc nemtenilor ca PNL = PDL si ca liberalii domnului Cozmanciuc, se adreseaza  unui electorat caruia guvernarea PSD le-a marit salariile si pensile, electorat care nu va uita niciodata ca PDL-ul de ieri ( PNL-ul de azi ) este partidul care a macelarit veniturile romanilor, directionand banii publici spre segmente “obscure”  de coruptie institutionala.

PSD si partenerii sai de guvernare din UNPR nu vor accepta niciodata promovarea minciunii, calomniei si manipularea fara nicio rezerva a nemtenilor , de catre PNL- un partid in criza evidenta de “IDENTITATE”!

Emilia Arcan
Vicepresedinte a OFSD  Romania,
Presedinte a OFSD Neamt

 

cop arcan

3 thoughts on “Arcan: PDL-ul de ieri (PNL-ul de azi) a măcelărit veniturile românilor!

 1. Va mulțumim ca existați !!
  Încă odată dați dovada de o femeie cu un puternic si sănătos caracter !!
  Aveți cea mai mare dreptate si asta apreciem la dumneavoastră ca le dați peste nas !

 2. Câta dreptate aveți !!! Acesta este adevărul adevărat!!!
  Numai femeile pot vedea realitatea care ne înconjoara!!!
  Succes si Dumnezeu sa va binecuvânteze !!

 3. PNL-istii sa nu uite ca PSD-ul a contribuit la alegerea lor pe listele consilierilor locali si judeteni, datorita lui are parlamentari care acum nu mai pot de grija tarii. Prin vocea dnei Arcan s-a spus tot ce era de spus. Felicitari, doamna vice-presedinte!

Comments are closed.