Arcan, despre USR-ista cu replica „Vă aştept la metrou!”: „Incredibil! Încurajează asemenea nenorociri!”

Această prezentare necesită JavaScript.

Senatorul nemţean Emilia Arcan are un mesaj foarte dur pentru deputatul USR Cosette Chichirău care a fost acuzată de o colegă de Cameră că i-ar fi spus „Vă aştept la metrou!”. Arcan consideră că astfel de mesaje sunt de neacceptat şi că autorităţile statului ar trebui să intervină pentru că respectiva „incurajează asemenea nenorociri”.

„Este incredibil ce atitudine are femeia deputat USR. Să-și dea demisia ,asemenea personaj care nu are ce căuta in parlamentul României!
Înseamnă că ea incurajează asemenea nenorociri si autoritățile statului trebuie să intervină urgent”, spune Arcan într-un mesaj postat pe internet.

Steluţa Cătăniciu (ALDE) a declarat că înainte de votul final de miercuri, 13 decembrie, pe legile justiţiei, s-a intersectat cu Cosette Chichirău pe scări. Deputata USR i-ar fi spus „Vă aştept la metrou!„.

„Având în vedere ce s-a întâmplat ieri la metrou, semnificaţia e clară. Nu pot percepe din partea unei femei, nici de la un bărbat sau orice om normal la cap să i se adreseze astfel unui coleg”, a declarat Steluţa Cătăniciu

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns