Arcan dă startul campaniei PSD în Neamț, pentru euroalegeri! VIDEO cu investiții realizate în ultimii 3 ani sau aflate în derulare, în Colegiul 8!

Zeci și zeci de milioane de lei ajunse în proiecte realizate în ultimii 3 ani sau care sunt chiar acum în curs de realizare – acesta este mesajul unui clip care vizează cele 14 UAT-uri (un oraș și 13 comune) din Colegiul 8, realizat și difuzat de echipa senatoarei Emilia Arcan (PSD).

Este vorba despre proiecte de infrastructură rutieră (drumuri, poduri), de modernizare sau de realizare de la 0 a unor clădiri destinate serviciilor publice asigurate cetățenilor (Școli, Grădinițe, Cămine Culturale, Biblioteci, Săli de Sport) sau a unor obiective de patrimoniu (mănăstiri, muzee locale, case memoriale), infrastructură de utilități (rețele de apă) etc.

Cele 14 UAT-uri sunt: Alexandru cel Bun, Pîngărați, Tarcău, Bicaz, Tașca, Bicazu Ardelean, Bicaz Chei, Dămuc, Hangu, Poiana Teiului, Farcașa, Borca, Grințieș, Ceahlău.

„Venim în fața cetățenilor, acum, în precampanie electorală cu fapte concrete, cu ceea ce a realizat Guvernarea PSD – și cea centrală și cea județeană – cu soluții identificate și aplicate la problemele sesizate de comunitățile locale. Nu venim nici cu atacuri la adresa adversarilor, nici cu promisiune fantasmagorice, nici cu bocete despre trista moștenire sau despre fantome politice ci cu ceea ce Guvernul României, instituțiile conduse de decidenți PSD, Consiliul Județean Neamț a rezolvat și rezolvă în sprijinul cetățenilor. Este vorba de efortul unei echipe mari și profesioniste, care începe cu consilierii locali și cu primarii, cu consilierii județeni, cu parlamentarii nemțeni și ajunge până la structurile centrale iar dacă e să dau nume – cu scuze pentru că evident nu le pot spune pe toate – aș spune Ionel Arsene, Viorica Dăncilă, Liviu Dragnea”, a precizat senatoarea PSD Emilia Arcan care coordonează politic campania electorală pe Colegiul 8 din partea PSD Neamț.

Mai jos, respectivul clip care, practic, se constituie, practic, în primul mesaj electoral important al PSD Neamț în perspectiva alegerilor europarlamentare.

Ad.V.

Lasă un răspuns