Arafat îi ceartă pe parlamentari pentru scăderea ratei de vaccinare și pentru neobligativitatea certificatului verde pentru bugetari!

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat vineri că rata vaccinării scade din cauza faptului că parlamentarii întârzie să adopte certificatul verde, ca obligativitate pentru bugetari, anunță presa centrală.

„Considerati ca intarzierea adoptarii certificatului verde in Parlament descurajeaza vaccinarea?”, a fost întrebat Arafat, într-o conferință de presă.

„N-am cum sa va spun ca nu e asa. Da. Da, sigur. Clar descurajeaza. Pentru unii, cel putin, asta a fost un motiv ca sa se vaccineze. Asa ca intarzierea certificatului verde inseamna mai putin vaccinati pe zi. Cand vor deveni lucrurile o certitudine, atunci persoanele ezitante poate vor decide sa se vaccineze. Avem nevoie de acest certificat in cel mai scurt timp”, a răspuns șeful DSU.

Introducerea certificatului verde a fost respinsă de Senat și urmează să intre la vot final în Camera Deputaților. Partidele nu se înțeleg pe măsurile care să fie introduse.

V.N.

One thought on “Arafat îi ceartă pe parlamentari pentru scăderea ratei de vaccinare și pentru neobligativitatea certificatului verde pentru bugetari!

  1. mai nemernicule vaccinarea fortata e anticonstitutionala mars la tine in palestina mars

Lasă un răspuns