Arafat, atac mizerabil la fondatoarele Asociatiei „Dăruieste Viața”: „Venin și știri false”

Supărat că lumea se trezește și arată cu degetul spre achiziții dubioase, făcute în timpul pandemiei, la prețuri uriașe date pentru produse nefuncționale, Secretarul de stat Raed Arafat lanseaza un atac dur la adresa fondatoarelor Asociatiei „Daruieste Viata”, despre care spune ca au „reactii isterice” si daruiesc societatii „venin si stiri false”.

Iritarea lui Arafat (despre care și presa centrală scria, mai ales Libertatea, că ar butona achiziții dubioase cu licitații câștigate de un anumit prieten sau că le anulează pe cele care nu sunt câștigate de cine trebuie) survine imediat după ce Oana Gheorgiu, una dintre fondatoarele Asociatiei Daruieste Viata a scris pe Facebook, in urma incidentului de la Institutul Marius Nasta, unde o unitate mobila ATI a fost la un pas sa ia foc ca „am tot spus ca aceste unitati nu pot fi folosite in siguranta pe termen lung si mai ales iarna”. „Dar na, DSU atat a putut, sa achizitioneze niste camioane asa-zis de ATI. Se trezeste oare cineva sa se uite pe aceste achizitii?”, a mai scris Oana Gheorghiu, pe Facebook.

Arafat nu s-a sfiit să acuze că astfel de poziții publice asumate și cu argumente sunt, pentru el, niște isterii. „De cativa ani buni reprezentantele fundatiei ‘Daruieste Viata’ au atacat continuu sectorul de urgenta, DSU, IGSU …etc., venind cu informatii false, inexacte si care sa puna la indoiala activitatile acestui sector.
Pana acum, am tolerat aceste atacuri fara a lua o pozitie oficiala, considerand ca nu are rost sa raspundem reactiilor isterice nefondate ale personajelor respective. Una este sa ‘daruiesti viata’ si alta este sa daruiesti societatii venin si stiri false, atacand din senin orice actiune a celor care realmente salveaza vieti, isi asuma responsabilitati, in conditii dificile care sunt de multe ori chiar ostile”, a scris Arafat, pe Facebook.

Nu este prima dată când Arafat are astfel de atitudini dictatoriale și când atacă în mod mizerabil pe cineva care își permite să adrese întrebări și îndoieli firești legate de felul în care sunt cheltuiți bani publici sub directa lui coordonare.

D.V.

One thought on “Arafat, atac mizerabil la fondatoarele Asociatiei „Dăruieste Viața”: „Venin și știri false”

  1. Nu degeaba zic romanii zilnic „FMM Arafat”. Nu sunt masti,e vorba de altceva. Problema cu omul asta e ca a uitat care este rolul lui. A ajuns sa se creada indispensabil,unic,irepetabil,uluitor. A inceput bine,in istorie,cu Smurd-ul,dar de ceva ani incoace a luat-o complet pe aratura. A reusit sa isi spulbere si ultimile resturi de simpatie prin mizeriile adresate celor 2 doamne. Stie ca au dreptate,dar mandria lui de arab care considera ca femeile sunt specie inferioara nu il lasa sa o recunoasca. Asa ca se comporta ca un autentic porc vasluian. L-as ruga sa arate cum se cheltuie banii pe care ii administreaza,daca are boase…..Ciocu mic Arafate ca lumea e cam satula de tine deja…..si de dezastrul patronat de tine.

Lasă un răspuns