Arafat anunță VACCINAREA OBLIGATORIE pentru medici și asistenți! „Sunt unii nevaccinați care lucrează chiar și la centre de vaccinare…”

Raed Arafat a anunțat, vineri seara, că legea vaccinării obligatorii este discutată la Ministerul Sănătății, ea urmând a intra în dezbaterea Parlamentului. Arafat a recunoscut că peste 60% dintre angajații din sănătate sunt nevaccinați, aici intrând și medici, asistente și infirmiere. Multe dintre cadrele medicale nevaccinate sunt și cele care, culmea!, activează în centrele de vaccinare.

”Avem și de la Ambulanță, și de la SMURD, și de la ISU nevaccinați. Oricât am vorbit, oricât am sfătuit nu au vrut. Media celor vaccinați este un pic peste cea națională (n.r. un pic peste 30%). E o discuție la Ministerul Sănătății, vrem să introducem vaccinarea obligatorie prin lege, și pentru cadrele IGSU și pentru cei ai aviației, la alternativă cu testele. Au ascultat doar de cei care spuneau de ce să nu se vaccineze. E o chestiune care trebuie prin lege, doar prin lege. Fie se vor vaccina, fie se vor testa.”, a spus Raed Arafat la Digi24.

V.N.

3 thoughts on “Arafat anunță VACCINAREA OBLIGATORIE pentru medici și asistenți! „Sunt unii nevaccinați care lucrează chiar și la centre de vaccinare…”

  1. arafat zice ca e medic de dezastre dar
    imi pare ca e un dezanstru in medicinba

  2. Scursura de om ! Atât aveți în cap , doar vaccinare cu orice preț! Cu cat cresc restricțiile și obligațiile cu atât cur crește și Nr de certificate false , vaccinați fictive!

Lasă un răspuns