Arafat, „agent electoral PSD!”


Înfrîngerea PNL are la capitolul motive și faptul că măsurile anti-pandemie asumate de Guvernul PNL au fost pompieristice, controversate și că acestea au fost impuse de liberali la porprunerea lui Raed Arafat care, astfel, a acționat ca un veritabil „agent electoral PSD” – asta susține primarul de Iași, Mihai Chirica, într-o declarație dată pentru libertatea.ro.

<<Mihai Chirica, primarul Iașiului, președinte al organizației municipale PNL Iași, susține că PSD a fost ajutat în câștigarea alegerilor de către Raed Arafat „pentru că a tratat pandemia fără pic de rațiune, din pix”. Chirica, a explicat că autoritățile centrale au folosit „dubla măsură” în gestionarea pandemiei. De altfel, Mihai Chirica crede că PNL a pierdut bună parte dintre alegători după ce s-a luat decizia închiderii piețelor și a închiderii școlilor>>, spun cei de la publicația citată.

<<Nu am fost de la început de acord cu decizia de închidere a școlilor și a piețelor, nu poți să aplici dubla măsură la nivelul unei administrații, este greșeală administrativă crasă din punctul meu de vedere. Cel care a ajutat PSD este Arafat, pentru că a tratat pandemia fără pic de rațiune și a tratat-o din pix, din condei, fără să coboare la firul ierbii să vadă cum gândește românul ținut cu talpa pe gât 30 de ani>>, spune primarul Chirica.

Primarul spune că în ieșirile în stradă în campania electorală era admonestat în permanență de oameni în urma acestei decizii, în timp ce de fiecare dată când le spunea oamenilor că nu este de acord cu închiderea școlilor, „toți erau de acord cu mine”. „Producătorul român neaoș, care stă în spatele curții cu stratul de leuștean, nu e primit în piață, dar pe tarabă la supermarket găsești același produs și este primit. Asta a contat foarte mult și la noi în Iași a fost permanentă temă de discuție”, a completat Mihai Chirica.

V.N.

Comentarii Facebook

One thought on “Arafat, „agent electoral PSD!”

  1. Bine a facut! Dar, presedintele Iohannis ce a facut? A facut tot campanie pt. PSD! Acesta, e unul din motivele pt. care votul a fost anti PNL! PSD-ul n-are nici un merit in ce priveste scorul obtinut la alegerile parlamentare!

Lasă un răspuns