Aproape cert: Harbuz candidează pentru funcția de primar de Piatra Neamț!

Liviu Harbuz va fi candidatul PRO România pentru funcția de primar de Piatra Neamț, anunță surse apropiate de organizația județeană a „Partidului lui Ponta”.
Informația nu a fost confirmat[ oficial de fostul deputat nemțean, Vestea l-a sunat pe acesta dar nu a răspuns (încă).

Ipoteza cu o nouă candidatură a lui Harbuz a fost intens rostogolită în mediul politic și public din Neamț, mai ales după plecarea lui Vasile Panaite din partid dar, abia în acest moment, varianta respectivă este una certificată aproape sută la sută. Despre probabila candidatură a lui Harbuz știe și Ponta, mai mult se pare că chiar fostul premier i-ar fi cerut și el șefului PRO România de la Neamț să „verticalizeze” implicarea sa politică.

„Harbuz are capacitatea de a fi un candidat <<slobod>>, adică dincolo de lipirea imaginii sale de un partid și de voturile acelui electorat fidel, poate capacita voturi și de pe stânga și de pe dreapta, având alura mai mult de personaj decât de personaj strict politic. Mai are și avantajul că poate juca o campanie și când este atacat, astfel că orice partid sau contracandidat serios ar trebui să analizeze cu atenție riscul de a-i fi luate voturi de către Harbuz. Are stilul ăsta de copil teribil care prinde bine la o parte a electoratului, mai ales în contextul în care pare să existe un fenomen de trezire a conștiinței civice pro-vot la tineret, dar e și <<mobilat>>, omul are școală făcută pe bune, nu doctorat cumpărat ca alții, are discurs, are spontaneitate, deci are cu ce…”, a precizat un coleg (analist) din presa centrală care a și confirmat faptul că informația cu candidatura lui Harbuz este cunoscută și la vârful PRO România.

Liviu Harbuz a candidat pentru aceeași funcție (dar din partea PSD) la alegerile locale din 2016, când s-a clasat pe locul 2, la doar câteva procente de Dragoș Chitic, actualul primar.

D.V.

Comentarii Facebook

5 thoughts on “Aproape cert: Harbuz candidează pentru funcția de primar de Piatra Neamț!

 1. Daca Panaite s-a retras asta nu inseamna ca vom vota cu Harbuz.

  Cine se aseamana se aduna.

  Harbuz nu mai pacaleste pe nimeni.

  La fel ca prietenul lui Panaite si el este falit moral.

  Acesti oameni nu inteleg ca ne-am saturat de acest sistem mafiot transpartinic reprezentat de oameni ca Panaite,Harbuz,Ponta,etc.

 2. În speranța că primeşte şi el un ciolan de ros, justițiarul JĂNEL deja î-l perie pe Harbuz ……..

  👅👅👅👅👅👅👅👅👅👅👅👅👅

  👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

  JĂNEL tot …………ai rămas !!!!

 3. ion argatul. mai bine monitorizeaza pe altul fiindca la mine ai comis-o! orisicum tu esti un scelerat care imi porti sambetele de multa vreme, asa ca mergi la bichinet sa-ti cante ceva la acordeon

Lasă un răspuns