Aproape 1000 de nemţeni la lansarea lui Ponta

psd neamt bucuresti (14)_resize

O numeroasă delegaţie de social-democraţi nemţeni a participat, sâmbătă 20 septembrie, la lansarea oficială a candidaturii lui Victor Ponta pentru funcţia de preşedinte al României.

Echipa nemţeană l-a avut în frunte pe deputatul Ionel Arsene, alături de care s-au aflat, de asemenea, parlamentari (deputatul Ioan Munteanu şi senatorii Ioan Chelaru şi Leonard Cadar), consilieri judeţeni (Emilia Arcan, Vasile Murariu, Adrian Bourceanu etc), primari, viceprimari, consilieri locali, foşti aleşi locali, preşedinţi de organizaţii locale.

Oficial, din punctele din Piatra Neamţ, Roman, Târgu Neamţ, Bicaz sau din comunele nemţene au plecat circa 40 de autocare cu vreo 800 de PSD-işti. Acestora li s-au mai alăturat şi alţi membri sau simpatizanţi care au făcut deplasarea cu autoturisme, astfel că numărul nemţenilor prezenţi la acest eveniment pe Naţional Arena a fost de aproape 1.000.

La faţa locului, deputatul Ionel Arsene a declarat: “România are nevoie de unire, de pace, de nevoia de a construi împreună. Mesajul meu pentru toţi nemţenii de acasă este să participe la alegeri şi… Victor Ponta preşedinte!”.

 

Vestea.net

Lasă un răspuns