Apel umanitar al senatorului Manoliu: „Să fim alături de sportiva Ana Maria!”

Senatorul PSD Dan Manoliu face un apel public la cetăţeni să o sprijine pe studenta sportivă care duce o luptă grea cu o boală perfidă. Este vorba despre atleta Ana Maria Antal, campioană balcanică, care are nevoie de resurse financiare care depăşesc posibilităţile familiei, pentru a putea duce bătălia pentru viaţa ei.

„Vineri 6 martie 2020 am participat la evenimentul caritabil alături de reprezentanți ai autorităților locale, primarul Lucian Micu, deputatul Laurențiu Dan Leoreanu, reprezentanți ai Spitalului Municipal de Urgență Roman în persoana medicului oncolog Dorina Luchian și reprezentanți ai Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului. În acest moment sportul nemțean trece prin clipe grele, alături de familia campioanei noastre balcanice la atletism, Ana Maria Antăl.

Originară din Bălușești, fostă elevă a Otiliei Danțiș de la Liceului cu Program Sportiv Roman și studentă acum în anul III a Facultății de Științe ale Mișcării din București, Ana a devenit campioană la proba de săritură în înălțime, aducând lauri sportului nemțean în toate competițiile la care a participat”, spune parlamentarul respectiv.

Dan Manoliu dă câteva detalii despre pacientă şi boala ei şi îndeamnă la solidaritate: „A venit acum momentul să fim și noi alături de ea. Campioana noastră luptă acum în afara stadionului, dă lupta cea mai grea de până acum, aceea cu boala. Ana a fost diagnosticată cu Limfom Hodkin gradul IV și are mare nevoie de suportul nostru pentru a se putea trata !

Adesez pe această cale, o rugăminte, tuturor, atât cât putem fiecare dintre noi, sa o ajutăm pe Ana Maria și să facem o donație pentru ea în contul de mai jos!

Vă mulțumesc!

Cont deschis la BRD RO46BRDE040SV89017600400″.

D.V.

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns