Apaserv „trosnește” 100.000 de nemțeni în plină pandemie! Fără apă rece, marți și miercuri!

În plină pandemie de Covid, cu județul Neamț în topul nedorit al infectărilor din ultimele zile, Apaserv (Companie cu CJ acționar majoritar) anunță că vreo 100.000 de oameni rămân fără apă rece la robinete marți și, probabil, și mare parte a zilei de miercuri.
Vor fi afectați locuitorii din Piatra Neamț (mai puțin cei din Mărăței), Gârcina, Girov, Dochia, Alexandru cel Bun, adică peste 100.000 de oameni.

Anunțul Apaserv: <<Compania Judeţeană Apa  Serv S.A. anunță beneficiarii săi că, pentru realizarea unor lucrări de reparații la magistralele de aducțiune a apei, marți, 06.10.2020, se va furniza apă potabilă cu presiune redusă ajungând până la oprire totală în intervalul orar 04:00-20:00.

 Vor fi  afectați utilizatorii din:

– Comunele: Gârcina, Girov, Dochia, Alexandru cel Bun – satul Bistrița;

 – Municipiul Piatra Neamt cu exceptia Spitalului Judeţean Neamţ şi a cartierelor Mărăței, Gara- Veche, 1 Mai, Speranța.

 Deși terminarea lucrărilor este estimată pentru orele 20,00, moment din care se va începe încărcarea instalațiilor, datorită situațiilor  generate de inerția şi reechilibrarea sistemului, procesul de reluare  a furnizării apei cu presiune optimă se va încheia în data de miercuri, 07.10.2020, la orele 11,00.

 Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru realizarea lucrărilor într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

 Pentru informații suplimentare, beneficiarii noștri pot suna la  Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340>>.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns