Apaserv lovește: mii de oameni lăsați fără apă în Alexandru cel Bun, Bicaz, Vânători-Neamț

Două comune și orașul Bicaz sunt azi pe lista neagră a Apaserv (companie la care CJ Neamt este actionar majoritar).
………….

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia  neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 23.08.2022 în intervalul orar 10.00-16.00 în Sat Viișoara din Comuna Alexandru cel Bun.

În vederea efectuării unei lucrări la rețeaua publica de distribuție a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A anunță întreruperea furnizării serviciului de alimentare cu apa potabila în data de 25.08.2022, în intervalul orar 08.00-16.00 în Orașul Bicaz.
Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: Piatra Corbului, Republicii, Cartier Ciungi și Cartier Capsa.

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi 23.08.2022, în intervalul orar 11.30-18.00 în Comuna Vânători-Neamț.
Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: Ștefan cel Mare, Preot Birliba Vladimir, Prof. C. Papuc, Tâmplarilor, Drehuța, Brădițel, Plopilor, Oșoianu, Țârlii și Nestor Ureche.

……….

D.V.