Apaserv lovește crunt! Oameni lăsați fără apă în Piatra Neamț, Dumbrava Roșie, Săvinești, Roznov, Zănești, Târgu Neamț

Mii și mii de oameni tot rămân fără apă rece la robinete pentru că tot crapă țevile prin care Apaserv furnizează apă potabilă.
Dincolo de faptul că nu UAT-urile sunt eligibile pentru atragerea de fonduri nerambursabile pentru repararea țevilor ci compania Apaserv, un postac PSD încerca zilele trecute să mute vinovăția, total, la o administrație liberală dintr-un UAT.
Ori din anunțurile de mai jos rezultă, pe logica postacului PSD, că nu doar edilii PNL ar fi vinovați de existența țevilor defecte ci și cei de la PSD, pentru că e vorba de UAT-uri conduse de primari de diverse culori politice.

Pe fond însă rămâne adevărul că dincolo de regimul de proprietate al țevilor, acestea sunt administrate de Apaserv, compania respectivă fiind cea care încasează prețul (pentru apa scumpă de la populație). Și, de ani buni, compania din subordinea CJ este cunoscută pentru risipa banilor, de la salarii uriașe asigurate unor sinecuriști de partid (acum via PSD) până la fel de fel de contracte dubioase prin care este hrănită clientela unor politicieni.

………………

Pentru remedierea unor avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a opri temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 12.07.2021, în Municipiul Piatra Neamț.
Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile:
– Lotrului, Trotuș, Siret, Milcov, Sucevei, Putnei, Olteniei de la ora 09:30 – 15:30
– Bulevardul Nicolae General Dăscălescu (de la intersecție cu str. Dimitrie Bolintineanu până la intersecție cu str. Mioriței) de la ora 09:30 – 15:00.
Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru realizarea unei interventii la conducta magistrală de aducțiune a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar  furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă  in data de 13.07.2021 in intervalul  orar 09.00-20.00.
Vor fi afectaţi utilizatorii din:
– Comunele: Dumbrava Roșie, Săvinești, Zănești;
– Orașul Roznov și satele Slobozia și Chintinici.
Nu vor fi afectați utilizatorii din Satul Traian din Comuna Zănești.
Desi terminarea lucrarilor este estimata a se realiza in jurul orei 20.00, avand in vedere timpul necesar pentru incarcarea instalatiilor si a situatiilor generate de inertia si reechilibrarea sistemului, procesul de reluare a furnizarii apei cu presiune optima se va realiza în data de 13.07.2021 incepand cu ora 24.00.

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a opri temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 12.07.2021, în Orasul Tg. Neamț intre orele 11:30-16:00.
Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: Horia Cloșca și Crișan, Câmpului, Unirii, Ozanei, Alexandru Vlahuță, Vânătorului, Victoriei și Gheorghe Doja.

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a opri temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 12.07.2021, în Orasul Tg. Neamț între orele 11:30-16:00.
Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: Mărăști, Prof Ungureanu, Dr.Ulea.
…………

D.V.

One thought on “Apaserv lovește crunt! Oameni lăsați fără apă în Piatra Neamț, Dumbrava Roșie, Săvinești, Roznov, Zănești, Târgu Neamț

  1. Flacai , bagati-va scuzele udeva si voi si actionarul principal, da actionarul principal adIca CJ care in afara de redeventa nu a pervazut in buget de multi ani, niciun leu pt. inlocuirea infrastructurii vechi de peste 50 de ani. Dupa ce ca platim pierderi de peste 60% (apa potabila) , pe asa o canicula ramanem si fara apa , aventurieri nesimtiti !

Lasă un răspuns