Apaserv își bate joc și de locuitorii din Dumbrava Roșie! Joi, fără apă!

Nu există săptămână lăsată de Dumnezeu fără ca direcțiunea super-competentă de la Apaserv să nu anunțe întreruperi de furnizări de apă. Ba că sunt avarii noi, ba că sunt avarii vechi (care au mai fost cârpite), cetățenii din toate localitățile deservite de această companie care a devenit un simbol al serviciilor proaste și scumpe sunt, pe rând, debranșați.
Mâine (joi, 9 iulie 2020) este rândul unor locuitori din Dumbrava Roșie să stea fără apă în plină pandemie de coronavirus.

„Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Judeţeană APA SERV SA anunţă  întreruperea furnizării apei potabile în data de 09.07.2020 între orele 08:00-14:00 îComuna Dumbrava Roşie.

Vor fi afectaţi utilizatorii de pe strada Voinţei.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru limitarea avariei  şi remedierea acesteia într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informaţii suplimentare, beneficiarii noştri pot suna la dispeceratul APA SERV care funcţioneazănon stop,la numărul de 

 telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http:/www.apaserv.eu”,

așa sună anunțul Apaserv.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns