Apaserv își bate joc de oameni! Locuitorii din Piatra Neamț și 4 comune rămân luni fără apă!

Sinecuriștii care conduc Apaserv își bat tot mai crunt joc de nemțeni – un anunț făcut public astăzi anunță că va fi sistată furnizarea apei potabile în ziua de luni, de la ora 4, că problema va fi rezolvată pe la ora 23 dar că „echilibrarea sistemului” (revenirea la parametrii normali) se va produce abia mar’i pe la ora 14. Afectați de acest calvar interminabil al intervențiilor și cârpelilor în rețea sunt cam 3/4 din locuitorii din Piatra Neamț dar și din alte 4 comune.

Pentru realizarea unei reparații la magistrala principală de aducțiune a apei potabile, Compania Județeană Apa Serv S.A anunță furnizarea cu presiune redusă a apei, putându-se ajunge până la oprirea totală, în ziua de 06 iulie 2020, în intervalul orar 04:00 – 23:00.
Estimăm că operațiunile de reîncărcare a rețelelor vor începe la orele 20:00 și din motive de echilibrare hidraulică a sistemului, furnizarea apei potabile se va relua cu presiune redusă începând cu orele 23:00 în aceeași zi, urmând ca echilibrarea hidraulică a rețelelor și furnizarea în condiții optime de presiune și debit să se încheiere marți, 07.07.2020 la orele 14:00.

Vor fi afectați utilizatorii din:

– Municipiul Piatra Neamt de la intrarea dinspre Bicaz până la pârâul Cuiejdi (Pod Spital şi pod Piață) inclusiv în cartierul Dărmănești şi strada Orhei;
– Comunele: Alexandru cel Bun, Gârcina, Girov și Dochia.

Nu vor fi afectați:

– Spitalul Judetean Neamt şi Spitalul Bisericani şi nici zona aval de la Pârâul Cuejdi de la pod Spital si pod Piaţa până la Zănești inclusiv. Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele APA SERV vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.
Pentru informații suplimentare, beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340  sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.>>.

Un anunț similar a fost făcut public și în urmă cu o lună. Oamenii și-au făcut provizii de apă deși între timp Compania Apaserv se răzgândise și nu a mai făcut reparația. Practic, apoi, pietrenii au aruncat apa pe care și-o pregătiseră pentru că onor conducerea Apaserv (formată din activiștii PSD Ioan Păcală și Gheorghe Neculae) și responsabilii din armata de funcționari de la firmă… nu au mai anunțat că nu mai are loc intervenția, deci nici suspendarea furnizării apei.
Reamintim că Apaserv este singura companie de profil din țară care este condusă de … doi pensionari.

D.V.

 

2 thoughts on “Apaserv își bate joc de oameni! Locuitorii din Piatra Neamț și 4 comune rămân luni fără apă!

  1. Haideti ca se poate, solutia este tot la actualul dir. general .Sa tot fi trecut cativa ani, cand a mai rezolvat o avarie si tot pe Petru Movla, da, a avut o ,,solutie,, de care a ras si ultimul instalator, drept pt.care a fost bun de plata insa nu a platit . Ei si ce, la cate scame a cules, cate clante a lustruit, vorba aia, apa(potabila) trece, pietrele raman si nu oricum, Pietroiul greu de dislocat de la companie, e pe functie mare.
    Deci, ca tot am importat noi un cuc, ciocul mic mai ,,dragi i mei nemteni,, adica ,,Case closed ,, cum spunea o alta somitate locala ! Cat priveste igiena in lupta cu virusul , nemernicii, profitorii, sunt imuni….

  2. In loc sa faca interventia noaptea,sa poata avea apa ziua,ei lasa orasul pe uscat fix cand e caldura mai mare. Tampitii aia ar trebui bagati la inchisoare pt facilitarea raspandirii bolilor. Leprele dracului…sper ca orataniile alea doua de la conducere sa moara de sete candva. Mizerabila echipa de „sefi”…..

Lasă un răspuns