Apaserv calcă de două ori într-un loc! Avarie unde în urmă cu 3 zile au fost reparaţii!

Zeci de case de pe bulevardul Dăscălescu din Piatra Neamţ (zona Vânători) au rămas fără apă potabilă ca urmare a intervenţiei Companiei Apaserv la o avarie. Faza interesantă este că actuala avarie este fix unde a fost semnalată sâmbătă o avarie şi unde Compania a intervenit luni. Mai pe româneşte, reparaţiile făcute acum 3 zile au fost de mântuială.

Cu siguranţă că super-directorii şi super-specialiştii Companiei care aparţine Consiliului Judeţean (şi care, la nivel de conducere, funcţionează ca o oază exotică pentru sinecuriştii de partid) vor găsi milioane de explicaţii în care vor ambala frumos această aberaţie. Din nefericire pentru păcălitorii de serviciu, cetăţenii nu mai pot fi păcăliţi aşa de uşor.

„De data aceasta,compania Apa Serv a dat un comunicat din care sa se inteleaga data si motivul intreruperii apei potabile pe Gen Dascalescu.Problema e ca avaria de azi e aparuta la avaria de luni,avarie care fusese remediata odata cu alta avarie aparuta de sambata .Cam asta-i stilul de lucru de la aceasta companie care calca de doua ori intr-un loc, la interval de doar trei zile diferenta. Asta o fi rasplata ptr majorarea pretului la apa ? Nimeni din conducere nu-si asuma aceste avarii la avarii? Ceea ce cred eu , si nu numai eu, este ca exista o incompetenta generalizata in aceasta societate a CJ , iar pretul il platim noi, consumatorii. Din nou o zi fara apa potabila pe aceasta strada…”, spune Ciprian Ciurea, pietreanul care în urmă cu câteva zile semnala cum Apaserv minţea într-un comunicat de presă, anunţând avaria de sâmbătă ca fiind apărută luni.

Directorul interimar de la Apaserv, Vlad Angheluţă a confirmat situaţia care pare decupată dintr-o comedie a absurdului. Şi părea şi el iritat de superficialitatea în care fusese realizată intervenţia de luni. „Nu va rămâne aşa. Oamenii au dreptate să spună că nu e normal. Vom analiza situaţia şi vom vedea de ce a apărut o nouă avarie şi cei vinovaţi vor plări”, a spus Angheluţă, pentru Vestea.net.

Acuma rămâne de văzut dacă vinovatul va fi vreun biet Acar Păun sau analiza va fi pe bune. Pentru că în mod normal, o intervenţie la reţeaua de apă trebuie supervizată, monitorizată şi confirmată de cineva cu funcţie de conducere. Adică din zona specialiştilor aflaţi în subordinea directă a directorului tehnic Gheorghe Neculae.

D.V. / foto: arhivă

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns