Apaserv, ca-n Epoca de Aur: un cartier din Târgu Neamț, APĂ DOAR NOAPTEA!


Un cartier din orașul Târgu Neamț primește utilități în perioada următoare ca în Epoca de aur, vremuri de tristă amintire când românii primau alimente pe cartelă și utilități (apă, curent) cu porția. Crunt este că raționalizarea vizează furnizarea apei reci, într-un septembrie cu temperaturi de vară.

ApaServ anunţă utilizatorii săi că, din cauza consumului mare de apă din această perioadă, în cartierul Humuleştii Noi din oraşul Târgu Neamţ, în perioada 16.09.2019-23.09.2019 se va furniza apă în intervalul orar 23:00-08:00.

Facem apel către toţi utilizatorii să folosească în mod raţional apa potabilă din reţeaua publică, respectiv să nu folosească apa potabilă pentru irigaţii, pentru a se putea asigura furnizarea serviciului în condiţii normale tuturor clienţilor.

Vă mulţumim pentru înţelegere!

Pentru informaţii suplimentare, beneficiarii nostri pot suna la Dispeceratul ApaServ care funcţionează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340, sau pot accesa site-ul companiei http://www.apaserv.eu.”  – acesta este anunțul postat mai devreme pe net de singurul furnizor de apă din Neamț care asigură servicii la Târgu Neamț.

VN

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns