Apaserv, alte 3 anunțuri de avarii și întreruperi de apă, într-o singură zi! Roznov, Tîrgu Neamț, Săbăuani!


Și azi (miercuri, 15 iulie 2020), Compania Județeană Apaserv (cu acționar majoritar Consiliul Județean Neamț) a remis 3 anunțuri care vizează întreruperea furnizării de apă potabilă, pentru astăzi, în Roznov, Tîrgu Neamț și Săbăuani. Azi, exact ca ieri când au fost tot 3 anunțuri care vizau întreruperi pentru ieri sau azi.
Reamintim că Apaserv este în topul național al prețurilor la apă și canal dar este, din păcate, cunoscută și ca o companie cu servicii absolut mediocre.
Compania Apaserv este condusă de Ioan Păcală (director general) și Gheorghe Neculae (director tehnic), ambii pensionari, numiți pe filieră CJ-PSD.
Mai jos, anunțurile:

1.
Pentru remedierea unei avarii la rețeaua publică de distribuție a apei potabile, Compania Județeană Apa Serv S.A anunță întreruperea  furnizării serviciului de alimentare cu apă, astăzi, 15.07.2020, în intervalul orar 10:00-16:00, în Orașul Roznov.
Sunt afectați utilizatorii din cartierul Slobozia.
Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un  timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

2.
Pentru remedierea unei avarii la rețeaua publică de distribuție a apei potabile, Compania Județeană Apa Serv S.A anunță întreruperea  furnizării serviciului de alimentare cu apă, astăzi, 15.07.2020, în intervalul orar 11:00-14:00, în Orașul Târgu Neamț.
Sunt afectați utilizatorii de pe străzile: Mihai Viteazu, Gheorghe Asachi, Gheorghe Lazăr.
Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un  timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

3.
Pentru remedierea unei avarii la rețeaua publică de distribuție a apei potabile, Compania Județeană Apa Serv S.A anunță întreruperea furnizării  serviciului de alimentare cu apă, astăzi, 15.07.2020, în intervalul orar 11:30-15:00, în Comuna Săbăoani.
Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât  mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

V.N.

Lasă un răspuns