Apaserv, 3 anunțuri de avarii și întreruperi de apă, într-o singură zi! Roman, Piatra Neamț, Alexandru cel Bun!


Apaserv a remis astăzi 3 anunțuri care vizează întreruperea furnizării de apă potabilă, pentru astăzi și mâine, în Piatra Neamț, Roman, Alexandru cel Bun.
Reamintim că Apaserv este în topul național al prețurilor la apă și canal dar este, din păcate, cunoscută și ca o companie cu servicii absolut mediocre.
Compania Apaserv este condusă de Ioan Păcală (director general) și Gheorghe Neculae (director tehnic), ambii pensionari, numiți pe filieră CJ-PSD.
Mai jos, anunțurile:

1.
Pentru remedierea unei avarii provocate de o firmă terță la un hidrant de pe rețeaua publică de distribuție a apei potabile, Compania Județeană Apa Serv S.A anunță întreruperea furnizării serviciului de alimentare cu apă, astăzi, 14.07.2020, în intervalul orar 10:00-20:00, în Municipiul Roman.

Sunt afectați utilizatorii de pe strada Ciocârliei. Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

2.
Pentru efectuarea unor lucrări de reparații la conducta magistrală M3 cu DN300, Compania Județeană Apa Serv S.A anunță  furnizarea serviciului de alimentare cu apă cu presiune redusă putându-se ajunge până la oprirea totală, astăzi, 14.07.2020,

în intervalul orar 11:30-16:00, în Municipiul Piatra Neamț și Comuna Alexandru cel Bun.
Sunt afectați utilizatorii din:
– Comuna Alexandru cel Bun: satul Bistrița, str. Petru Rareș (DN15), str. Profesorilor până la intrarea în Piatra Neamț;
– Municipiul Piatra Neamț: str. Bistriței (DN15) – intrarea în Piatra Neamț dinspre Bicaz până la str. Emil Costinescu (zona Punte Ștrand), inclusiv străzile Lacului și Cucului.
Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru efectuarea lucrărilor într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

3.
Pentru efectuarea unor lucrări de reparații la rețeaua publică de distribuție a apei potabile, Compania Județeană Apa Serv S.A anunță  întreruperea furnizării serviciului de alimentare cu apă, miercuri, 15.07.2020, în intervalul orar 08:00-14:30, în Municipiul Piatra Neamț.

Sunt afectați utilizatorii de pe b-dul Dacia blocurile: 12, A1(13), A2(16), A3(18), B5, B7, B12 (22-Aurora) și de pe străzile Petru Rareș și Ana Ipătescu.
Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru efectuarea lucrărilor într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

V.N.

Comentarii Facebook

One thought on “Apaserv, 3 anunțuri de avarii și întreruperi de apă, într-o singură zi! Roman, Piatra Neamț, Alexandru cel Bun!

  1. Fereasca Dumnezeu de asa ceva! Oare fara acest Nicolae care ia carat toata viata janta lui Ion Rotaru chiar nu se poate? Orice ar vota cetatenii acestui oras de acest trepadus incapabil nu scapam

Lasă un răspuns