Aparatul de plasmă: Cozmanciuc, lobby la Ministrul Sănătății, cu Florin Hozoc de mână!

Aparatul de plasmă care zace în cutii la Piatra Neamț nu doar că a ajuns subiect național, dar în contradicție cu șefa Centrului de Transfuzii de la Neamț (care de la o zi la alta dă doar declarații de Gică Contra…), deputatul liberal Mugur Cozmanciuc a făcut un pas real, mergând la Ministrul Sănătății Nelu Tătaru de mână cu donatorul Florin Hozoc.

<<Astăzi împreună cu domnul Florin Hozoc am avut o întâlnire cu ministrul Sănătății Nelu Tătaru pentru a discuta despre aparatul pentru recoltarea plasmei, care va putea fi folosit în tratamentul pentru bolnavii de COVID – 19. În curând și la Neamț va funcționa acest aparat.
Au apărut în spațiul public dezinformări că PNL blochează acest proiect. NU este adevărat! Noi, liberalii, nu ne vom opune niciunei persoane, vreunui om de afaceri sau alte entități care vin cu proiecte care aduc beneficii cetățenilor și, în mod special, nemțenilor. Drept dovadă că acționăm în interesul cetățenilor este și întâlnirea pe care am avut-o astăzi cu ministrul Sănătății Nelu Tătaru>>, anunța ieri public deputatul Cozmanciuc care este și șeful PNL Neamț.

Parlamentarul liberal a făcut un nou apel la unii actori politici să nu mai caute motiv de gâlceavă în orice situație: <<Totodată, aș dori să îi transmit președintelui Consiliului Județean că în loc să facă zarvă pe Facebook, fără să rezolve nimic, ci doar să creeze scandal, mai bine ar încerca să ia legătura cu factorii decidenți pentru a vedea care sunt soluțiile>>.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns