Apă rece cu orar, precum programul TV pe timpul lui Ceaușescu! 2021, caniculă, pandemie…

Ionel Arsene (președintele CJ Neamț) și Bogdan Mușat (manager Apaserv), într-o conferință de presă pe care au susținut-o împreună.

Cei peste 7000 de locuitori din comuna Horia au acces la apa rece furnizată prin țevile companiei (monopol pe județ) Apaserv doar 6 ore pe zi, adică 2 ore dimineața și 4 ore după amiaza.
Măsura restrictivă este anunțată pentru o săptămână (de pe 10 pe 16 august) și vine ca un duș rece (pe uscat) atât pentru locuitorii din gospodăriile cuplate la țeava de apă cât și pentru ceilalți care, poate din lipsa banilor nu figurează ca abonați dar luau apă de la țeava vecinilor înțelegători.

Anunțul companiei Apaserv (acționar majoritar CJ Neamț, care este în top 3 național în privința prețurilor mari) a fost difuzat cu o zi înainte de intrarea în vigoare a incredibilei măsuri:

<Pentru refacerea nivelului de apă brută în rezervoarele din care se realizează potabilizarea apei ce se distribuie către utilizatorii din Comuna Horia, Compania Judeţeană Apa Serv S.A. este pusă în situația neplăcută de a anunţă utilizatorii din Comuna Horia că, în perioada 10.08.2021-16.08.2021, furnizarea serviciului public de alimentare cu apă potabile se va face zilnic după următorul program:
– Dimineaţa în intervalul orar 08.00-10.00
– După-amiaza în intervalul orar 16.00-20.00.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulţumim pentru înţelegere!>.

Comuna Horia este așezată lângă municipiul Roman, la confluența a două râuri mari, Moldova și Siret.

D.V.

Lasă un răspuns