Anunță că taie apa rece de la robinete… cu 20 de minute înainte!

Două anunțuri date astăzi de Apaserv arată aceeași lipsă de respect față de consumatori. Nemțenii vizați (și din Piatra Neamț și din unele comune) au rămas fără apă rece la robinete în baza unor anunțuri remise presei cu jumătate de oră înainte de decuplare, ba chiar și cu 20 de minute înainte:

După cum se poate vedea, primul anunț a fost trimis presei cu 21 de minute înainte ca oamenii să rămână fără apă. Presupunând că publicațiile online ar avea un om disponibil non-stop doar pentru anunțurile Apaserv (serios?), din momentu primirii anunțului, intervin operațiunile tehnice (copiere anunț, redactare știre, definire titlu, alegere foto reprezentativă) care pot face ca știrea să fie publicată deja după ce oamenii s-au treit fără apă la robinet.
La fel, din momentul publicării în online și până la momentul la care știrea/anunțul ajunge la cetățean, durează ceva timp că oamenii nu stau călare pe net non-stop așteptând să afle când le taie Apaserv apa.
Dar oricum, majoritatea redacțiilor nu au „pe stoc” oameni care să aștepte astfel de anunțuri și să publice știrile instant.
Iar practica arată ca astfel de întreruperi anunțate târziu nu sunt o excepție. Astăzi, de la Apaserv au venit două anunțuri, ambele în aceeași manieră. Dacă mergem în istoricul mailurilor de la Apaserv, cu siguranță, în ultimele luni găsim zeci de anunțuri de aceeași manieră profund desconsiderantă pentru cetățean.
Reamintim, managerul și directorul tehnic (pensionar) de la Apaserv au lefuri de peste 2000 euro/lunar.
Apaserv este o Companie la care acționar majoritar este Consiliul Județean Neamț.

D.V.

Lasă un răspuns