Anunţ şoc de la AJF: „Echipa Enadani Poiana Teiului nu există!” Viceprimarul Enache vrea să mute echipa în Harghita!

Şoc în Liga a 4-a din Neamţ, echipa care a fost campioană anul trecut schimbând spectacolul fotbalistic pe cel de cancan. Nu s-a prezentat după meciul în care a fost programată după etapa în care a făcut egal acasă cu Ceahlăul şi a anunţat că nu onorează nici această etapă. După 2 neprezentări urmează, conform ROAF, retrogradarea.

Între timp, AJF anunţă alt detaliu interesant: numele nou al echipei, care copia numele unei firme a viceprimarului Paul Enache, adica ACS Enadani NU ESTE REGULAMENTAR, pentru ca nu a fost obtinut certificatul de identitate sportiva pe acest nume, deci denumirea respectivă este desfiinţată.

<<AJF Neamţ anunţă membrii afiliaţi că echipa „ACS Enadani Poiana Teiului“ revine la denumirea de „AS Teiul Poiana Teiului“. Aceasta deoarece conducerea ACS Enadani nu a finalizat procedura de obţinere a Certificatului de Identitate Sportivă pe numele „ACS Enadani Poiana Teiului“ de la Ministerul Tineretului şi Sportului şi astfel nu a prezentat la AJF Neamţ vreun document care să ateste noua entitate.
În  consecinţă, toate documentele, evidenţele şi legitimaţiile de joc aparţin AS Teiul Poiana Teiului>>, anunţă AJF Neamt.

Între timp, viceprimarul şi finanţatorul Paul Enache îşi anunţă continuarea strategiei: retragerea echipei din campionat prin a doua neprezentare, declarea juc[torilor drept liberi ceea ce înseamnă că am putea asista la o hemoragie de jucători de la Poiana Teiului spre diverse destinaţii. Mai mult, Enache anunţă nici mai mult nici mai puţin că din sezonul viitor va muta echipa … în Harghita.

“Oamenii au făcut tot posibilul să urăsc fotbalul. Fotbalul pentru mine tot timpul a fost A DOUA FAMILIE. Am trimis e-mail cu documentul referitor la noua denumire la AJF încă din data de 3 august. Nu voi contesta decizia lor, nu are nici un rost. Nici altcineva nu poate, toate actele sunt la mine. Nu ne vom prezenta nici în această etapă. La a doua neprezentare vom fi daţi afară din campionat și jucătorii vor deveni liberi. La anul voi merge în Harghita! Am vrut de anul acesta, dar regulamentele nu permit”a declarat Paul Enache, finanţator Enadani Poiana Teiului citat de zch.ro.

V.N.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns