Anunţ important pentru cei care vor să administreze Piaţa Centrală! A ÎNCEPUT LICITAŢIA!

Documentația de licitație pentru serviciul public de administrare, întreținere și exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare Sf. Gheorghe a fost validată de către Agenția Națională de Achiziții Publice, iar anunțul de concesiune a fost publicat pe S.E.A.P astăzi cu numărul 2909/08.08.2017. Termenul limită pentru depunerea candidaturilor este 07.09.2017 până la ora 10.

Gestionarea serviciului public de administrare ,  întreținere și exploatare a pieței se va delega pe o perioadă de 6 ani, cu posibilitatea prelungirii pentru încă 3 ani, cu aprobarea Consiliului Local. Nivelul redevenței nu va fi mai mic decât un procent minimum de 20% din valoarea tuturor încasărilor.

”Sper ca procedura de licitație să se deruleze cât mai rapid și fără contestații pentru ca măcar în toamnă să oferim pietrenilor o piață din care să își facă cumpărăturile în mod civilizat.” a declarat primarul Dragoș Chitic.

Reamintim că realizarea noii pieţe a fost făcută în urmă cu câteva luni şi că dorinţa primarului Chitic de a da Piaţa în administrare directă, fără licitaţie, firmei Urban, a fost blocată până acum de consilierii locali PSD+ALDE+PMP.

D.V.

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns