Anunț important de la Primăria Piatra Neamț: Ample lucrări de reparații pe Strada Fermelor

Începând de miercuri, 15 septembrie, timp de 45 de zile porțiunea de drum din str. Fermelor situată între intersecțiile cu str. Schitului și str. Gara Veche va fi închisă circulației rutiere pentru lucrări de reparații. Accesul va fi permis doar riveranilor.

Primăria Piatra-Neamț va executa lucrări de refacere a carosabilului și de realizare racord canalizare pluvială strada Schitului cu prelungire în str. Fermelor. Aceste lucrări sunt corelate cu lucrări la magistrala de apă derulate de compania județeană ApaServ.

Traficul rutier pentru vehiculele sub 10 tone va fi redirecționat pe străzile Ion Ionescu de la Brad – Ciocârliei – Olteniei – Gara Veche, iar pentru vehiculele peste 10 tone pe DN 15D, DJ 156A și DJ 175 (str. Izvoare).

Sunt lucrări esențiale, având în vedere starea drumului, și care trebuie neapărat realizate până la începerea sezonului rece. De altfel, până la jumătatea lunii noiembrie se va repara carosabilul pe toată lungimea străzii Fermelor.

Ne cerem scuze pentru disconfort și vă mulțumim pentru înțelegere.

Primăria Piatra Neamț

3 thoughts on “Anunț important de la Primăria Piatra Neamț: Ample lucrări de reparații pe Strada Fermelor

  1. Inchid strada pentru a acoperi „combinatiile” unora de pe sub asfalt. Pentru cine nu cunoaste in zona aia strada se surpa din cauza unei canalizari ilegale si „acoperita” de administratie de ceva vreme

  2. Îmi închipui cât de ample sunt și de durabile după finalizare vor fi aceste „lucrari”…..ca la noi…..

  3. F. bine. Ar trebui ca in viitorul apropiat str FERMELOR SA FIE LARGITA cu doua benzi pe sens ! Podul de la Piata centrala – la fel.

Lasă un răspuns