Antrenorul FC Ceahlăul pune înfrângerea de la Botoşani pe seama “Massone – Vero Circo Italiano”

FOTBAL - CUPA LIGII - RAPID BUCURESTI - STEAUA BUCURESTI 

Antrenorul Ze Maria a spus a spus în conferinţa de presă de după meciul pierdut de FC Ceahlăul la Botoşani că o cauză a înfrângerii pe nebunia şi circul care au fost în curtea echipei în săptămâna dinaintea meciului. Adică pe ceea ce vestea.net a titrat ca fiind “VERO CIRCO ITALIANO” definind toată “caterinca” ieftină cu care a blagoslovit Angelo Massone clubul nemţean de când a aterizat aici ca mare investitor.
În timp ce şi după cele 3 puncte pierdute pierdute la Botoşani Ceahlăul se afundă tot mai puternic spre Liga a 2-a, Massone nu a arătat ce mare investitor e întrucât, până în acest moment, în nicio conferinţă de presă sau ieşire publică nu a spus concret câţi bani a investit şi cât ar mai scoate din buzunar.
Iar jucătorii de la FC Ceahlăul sunt săraci şi la puncte, dar şi la lefuri, având restanţe salariale pe două luni deşi Massone promitea, de la venirea sa, ca va rezolva imediat această problemă.

Revenind la meciul de la Botoşani, nu ar fi prea multe de spus în contul nemţenilor: jurnaliştii sportivi care se pricep mai bine au afirmat că “Ceahlăul nu a jucat nimic” şi “echipa nemţeană nu a avut niciun şut pe spaţiul porţii” (vezi aici).

Iar după meci, explicaţia antrenorului demis şi reconfirmat a fost de a arăta spre circul făcut înaintea meciului de patron. “Azi n-am jucat, adică am jucat foarte prost. După tot ce s-a întîmplat săptămîna trecută, probabil că aceste lucruri ne-au afectat. N-am avut determinare și asta ne-a costat. Acest lucru (n.r. să fie demis) mi s-a întîmplat pentru prim dată în viața mea, a apărut o problemă foarte mare de care nu era nevoie și chiar nu era momentul. Și s-a văzut, săptămîna aceasta n-am reușit să facem antrenamente și asta ne-a costat. Am corectat aceste erori, dar cam târziu.
Motivul (n.r. demiterii) e acela că a vrut să facă șocul pe care toți președinții vor să-l creeze atunci cînd lucrurile nu merg foarte bine la o echipă. Dar președintele nu se aștepta ca echipa să reacționeze așa cum au reacționat băieții și asta l-a făcut să se răzgândească”, a spus Ze Maria, după cum menţionează Gazeta Sporturilor.

D.V.

 

Lasă un răspuns