Angheluţă, DEMIS din funcţia de prefect! Au fost ascultate plângerile liberalilor?

Prefectul Vlad Angheluţă îşi încheie mandatul la instituţia care reprezintă Guvernul în teritoriu.

Guvernul a decis, miercuri, schimbarea prefecţilor judeţelor Bacău, Constanţa, Neamţ şi Sălaj, a anunţat purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Suciu, la Palatul Victoria. De asemenea, au fost schimbaţi din funcţie doi subprefecţi – din Botoşani şi Bucureşti.

Schimbarea din funcţie a prefectului Vlad Angheluţă (pe româneşte, DEMITERE) survine la doar câteva săptămâni după ce liderii PNL Neamţ au anunţat în conferinţă de presă că îl vor reclama la premierul Dacian Cioloş şi vor cere demiterea lui, acuzându-l de activităţi de implicare politică. Angheluţă trimisese la PNL o adresă prin care interoga conducerea respectivului partid despre apartenenţa politică la zi a unor membri, liberalii acuzându-l că în acest fel ar pregăti revocarea din funcţii a unor primari sau consilieri.

Cititi si: Emoţii pentru Angheluţă! Urmează valul 2 de prefecţi trimişi acasă! Vreo 20!…
Liberalii: ANGHELUŢĂ, PA! Prefectul tace chitic dar e apărat de … PSD!
Liberalii cer premierului Cioloş „DEMITEREA PREFECTULUI PSD ANGHELUŢĂ!”
Pericol pentru Angheluţă! Subiectul „prefecţilor pesedişti” dat ca temă lui Iohannis şi Cioloş!
Mesajul PMP pentru prefect: PA, ANGHELUŢĂ! PA!
Job-urile prefectului Angheluţă şi subprefectului Neculae apărate de Dragnea
JOB BACKUP – Prefectul Angheluţă a dat concurs pentru postul de Director la Direcţia Socială Târgu Neamţ

După cum puteti vedea in ultimul articol din linkurile de mai sus, Vlad Angheluţă nu are a se plânge pentru ziua de mâine. Dacă nu rămâne într-o altă funcţie guvernamentală, el are „pusă la păstrare”, funcţia de Director la Directia de Asistenta Sociala de la Primaria Tg. Neamt. A castigat in urmă cu un an respectivul concurs (care a avut loc in martie 2015) si de atunci postul sta blocat. Legea permite blocarea unui post atât timp cand titularul primeşte altă însărcinare publică, însă în cazul lui Angheluţă este cel puţin ciudată maniera în care i-a fost ţinută rezervată funcţia de la Târgu Neamţ. Postul respectiv (de Director la Direcţia Asistenţă Socială) a fost blocat pentru cineva care a câştigat concursul dar nu a ocupat funcţia, efectiv, nicio zi…

Daniel VINCA

cop angheluta

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns