Angajat de la Ambulanța Roman, găsit mort în pădure, în mașina incendiată.

Un angajat al Stației de Ambulanță Roman (din cadrul serviciului de profil din județul Neamț) a fost găsit în această după-amiază într-o mașină arsă, în satul Stejaru din comuna Ion Creangă.
Descoperirea a fost făcută de un angajat al Ocolului Silvic Roman care trecea pe un drum forestier unde se afla mașina arsă.
Primele informații conexe anchetei duc spre ipoteza sinuciderii.

„La data de 26 martie a.c., ora 16:20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați, de către un specialist din cadrul Ocolului Silvic Roman, cu privire la faptul că, pe drumul forestier din afara localității Stejaru, se află un autoturism ars în totalitate.
Polițiștii s-au deplasat la fața locului, în interiorul autoturismului fiind identificat un trup carbonizat. În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, persoana decedată este un băbat, în vârstă de 55 de ani, din municipiul Roman.
Dispariția persoanei în cauză a fost reclamată de soție, la aceeași dată, în jurul orei 11:00, familia nedorind mediatizarea acesteia.
Polițișii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă pentru a stabili cu exacitate cauzele și condițiile în care s-a produs acest eveniment”, a precizat reprezentantul IPJ Neamț.

T.R.