Andruşcă primeşte sprijin de unde nu se aştepta nimeni. Orban: „Miniştrii incompetenţi sunt la Transporturi, Finanţe, Educaţie”

Ministrul Economiei, social-democratul Dănuţ Andruşcă primeşte un fel de suport absolut neaşteptat, de la PNL, mai exact de la preşedintele liberal Ludovic Orban.

Şeful PNL a declarat ieri că partidul său va iniţia moţiuni îndreptate ]mpotriva celor mai incapabili miniştri, a şi nominalizat 3 dintre aceştia dar nu şi Andruşcă, cel considerat de majoritatea jurnaliştilor şi analiştilor un fel de Bulă al Guvernului Dăncilă.

„PNL continuă în Parlament asaltul împotriva Guvernului Dăncilă cu moțiuni îndreptate contra miniștrilor complet neperformanți, incapabili și care produc un dezastru în domeniile lor de activitate: Transporturi, Finanțe, Educație”, a declarat ieri Ludovic Orban, la finalul reuniunii Biroului Executiv al PNL. 

Orban a anunţat public şi faptul că va încerca debarcarea lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al camerei Deputaţilor. „Motivele privesc gravele prejudicii de imagine aduse Parlamentului și încălcarea Constituției și a Regulamentului Camerei Deputaților”, a punctat şeful PNL.

D.V.

 

 

Comentarii Facebook

One thought on “Andruşcă primeşte sprijin de unde nu se aştepta nimeni. Orban: „Miniştrii incompetenţi sunt la Transporturi, Finanţe, Educaţie”

  1. aproximativ in aceeasi situatie suntem si noi de fapt e vorba de fiica mea cu numeroase drumuri la Bucuresti chiar si acum cand e gravida in 7 luni si nu ne am ales decat cu promisiuni gen pana la sfarsitul lui octombrie se rezolva Ar fi interesant sa aflam care sunt si ceilalti fermieri in aceeasi situatie si sa facem front comun pentru a ne lua subventiile

Lasă un răspuns