Andruşcă, fudul, către Iohannis: „Programul de guvernare dă rezultate!”

Ministrul Economiei, Dănuț Andrușcă, a declarat, pentru EVZ, că este un lucru bun faptul că președintele Klaus Iohannis recunoaște performanțele Guvernului Dăncilă și, implicit, ale ministerului care îl conduce.
La o întâlnire cu reprezentanții Confederației patronatelor italiene, preşedintele Iohannis declarase că România are o creștere economică sustenabilă și oferă o serie de avantaje competitive.

Ministrul Economiei, Dănuț Andrușcă a reacționat la declarațiile președintelui României, Klaus Iohannis care, în cadrul vizitei efectuate, săptămâna trecută, în Italia, recunoștea că țara noastră are creștere economică și potențial de dezvoltare pentru investitori.

„Este un lucru pozitiv faptul că Președintele României recunoaște pe plan internațional ceea ce Doamna Prim-Ministru Dăncilă, eu și numeroși alți colegi din Guvernul României, spunem de atâta timp: Economia merge bine pentru că măsurile din programul de guvernare dau rezultate. Ar fi un lucru și mai bun dacă Președintele ar atribui meritul pentru aceste rezultate pozitive Executivului, cel care este responsabil pentru bunul mers al economiei. Nu pot decât să mă bucur de faptul că Președintele Iohannis constată, mai ales internațional, ceea ce este deja bine cunoscut în țară”, a declarat Andruscă pentru EVZ.

Ziarul al cărei patron de fapt este Elena Udrea (conform unui rechizitoriu trimis în instanţă) este cam singura publicaţie din presa centrală care în mod ritmic reuşeşte să scrie ştiri non-critice despre ministrul nemţean de la Economie.

Irina POPA

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns