Andruşcă a lovit iar, DECISIV! Filmare de Cascadorii Râsului făcută de Antena

Oratoria o dobândeşti prin naştere sau o exersezi sau, orice ai face, nu ai această abilitate şi pace! – asta arată un nou clip cu ministrul nemţean al Economiei, făcut public de siteul tvmneamt.ro, cu imagini filmate de o echipă de la Antena. Şi cum Antena poate fi acuzată de orice numai că ar fi anti-PSD-istă nu, cu atât mai devastatoare sunt aceste momente demne de Cascadorii Râsului.

Deci nu Realitatea, nu Digi, nu vreo altă televiziune antiguvernamentală îl face acum pe Andruşcă de râs ci una din televiziunile considerate a fi foarte, foarte apropiată de PSD-ul care l-a pus ministru pe Andruşcă.

………….

Ca să nu râdă doar PNL-iştii de PSD-işti, reamintim un clip similar dar în care, de astă dată, „academicianul” este un fruntaş de la PNL Piatra Neamţ:

……………..

Comentarii Facebook

4 thoughts on “Andruşcă a lovit iar, DECISIV! Filmare de Cascadorii Râsului făcută de Antena

  1. Aştia sunt OAMENII de valoare ai PSD-ului,prin ministere,prin prefecturi etc…….Păcat că sunt nemțeni…..Ne fac județul de RUŞINE…..

  2. Singurele persoane care nu se amuza de acest accidentat sunt cei ce nu-l cunosc, ceilalti, Doamne apara-ne !
    Bine ca nu avem activitati nucleare ca omul a ,,vulcanizat,, ceva si pe acolo….

  3. Da voi chiar credeti ca nefericitul asta a vrut sa fie ministru? E o leguma,nimic mai mult. Si imi este la fel de rusine de prestatia lui pe cat le este si celor din iasi din cauza lui Tudorel „Gargamel” Toader. Celor din Teleorman nu le pot cere sa fie rusinati de Dranea si Dancila,ei nu au IQ-ul necesar pentru asa ceva…..

  4. iata pentru ce a latrat arsene pe langa dragnea pentru a primi un post de ministru la neamt.si dupa cata minte are arsenie nu putea aduce decat un tantalau de la vanatori.ce a zis el ca rupe gura targului.si intradevar a rupt-o.oare acum este constient in ce rahat la bagat pe acest tantalau.felicit toti targovetii isteti ca l-au cunoscut pe andrusca si pe arsenie.mai bine ati trece la judetul vaslui.

Lasă un răspuns