Andrei Ignat a renunţat la statutul de „acoperit”! Oficial, în PSD!

ignat-psdFost membru de vază al PNL Neamţ şi candidat independent la alegerile locale din 2012 la Primăria Piatra Neamţ, Andrei Ignat a fost prezentat astăzi de stafful PSD Neamţ drept achiziţie importantă a socia-democraţilor nemţeni.

Ignat a şi fost prezent într-o conferinţă de presă alături de Ionel Arsene (preşedintele PSD Neamţ) şi Ioan Munteanu (şeful de campanie PSD Neamţ), fapt care nu se întâmplă decât pentru achiziţiile de top şi evident că a curg cu gratulări din ambele sensuri.

„Bun venit, Andrei, în rândurile social-democraţilor nemţeni. Sunt bucuros că un om respectat în comunite a ales să facă parte din echipa noastră. Îi mulţumesc lui Andrei Ignat că a venit în PSD Neamţ. Prin venirea lui Andtei Ignat, PSD Neamţ s-a întărit iar organizaţia de la Piatra Neamţ va deveni şi mai puternică. Vorbim de un om care, ca independent a obţinut circa 2.000 de voturi la alegerile locale, ceea ce nu e puţin lucru”, a spus Ionel Arsene.

„Sunt onorat pentru poziţia mea din această zi, că mă aflu acum, aici. Venirea mea în PSD e susţinută şi de cei care m-au promovat şi sprijinit la alegerile locale. Am ales PSD pentru că acum România are nevoie de stabilitate. Mai mult, PSD a demonstrat că a luat cele mai bune măsuri de dreapta, dacă ar fi să mă refer numai la scăderea TVA, reducerea inpozitului pe profit sau anularea celor peste 100 de taxe”, a spus Andrei Ignat. „Sunt de asemenea aici pentru că echipa PSD a respectat ceea ce cere electoratul, înnoirea clasei politice şi am în vedere chiar şi lista de candidaţi  cu care PSD Neamţ merge în aceste alegeri”, a mai adăugat fostul independent.

Despre afinităţile „roşii” ale lui Ignat s-a tot vorbit din momentul în care acesta a părăsit PNL. Prezentarea de azi îl extrage pe acesta – fie şi la nivel de percepţie publică – din zona de „PSD-ist sub acoperire” şi-l afişează public cu echipa şi doctrina pe care şi le asumă.

D.VINCA

4 thoughts on “Andrei Ignat a renunţat la statutul de „acoperit”! Oficial, în PSD!

  1. Nu dau cu piatra (neamt), ce FELIE a primit ,,independentul,,? Lipeste ceva afise ? Cu cate grade i se inclina coloana,,independenta,, dupa ce s-a asezat cineva dintre ,,dragii nemteni,, cu fundu pe dansa..
    Parerea mea de votant revoltat , e ca bunul simt e confiscat iar ,,mascatii ,,au devansat sezonul ..!

  2. Am comentat si nu se vede. Nu ma incadrez in ,grila,, ? Erati singurii care, lasati oamenii sa respire

    Admin: copy-paste – Admin: Stimate domnule cititor, comentariile in Vestea apar doar dupa moderare. pentru ca altfel am risca sa curga cu injuraturi pe aici, cu atacuri la persoana sau familie. Din pacate nu avem un om platit sa stea numai la moderare… Si nu stiti ce comentarii ar putea sa apara (chiar si la adresa unui comentator), pt ca asa e romanul curajos, mai ales din spatele tastaturii si daca o si poate face cu un nume de imprumut…

  3. Imi cer scuze ! Graba am si eu sa anihilez fumigenele, cosmetizate in costumele noastre nationale ! ,,Sforarii,, de azi, au tinut in mana un fuior de canepa ? Ce au imbracat pe 1 dec. ca ,,patrioti,,este sinteticul din sufletul lor !

Lasă un răspuns