Andrei Ignat: Nici PNL, nici PNŢCD, nici PDL. Doar “liberal”

ignat

Ajuns în Consiliul Judetean pe lista USL dar din partea PNL – care, între timp, l-a exclus – Andrei Ignat se consider “liberal”. Dar nu PNL. Şi nici PNŢCD, şi nici PDL.

Definirea apartenenţei sale politice de moment a făcut-o, acum câteva zile, în cadrul emisiunii VESTEA ALERT de la TELE M Neamţ.

Pe ecran apăruse numele invitatului scris „Andrei Ignat – consilier judeţean. PNL? PNŢCD? PDL?”. PNL – pentru că fusese membru până a fost exclus cu tam-tam-ul de rigoare; PNŢCD – pentru că în calitate de membru al Fundaţiei Iniţiativa România Liberă a cochetat, public, cu respectivul partid; în fine, PDL – pentru că, recent, liderii IRL au anunţat apropierea şi negocierile cu acest partid.

Dacă la început, Ignat a spus să rămână respectiva burtieră stufoasă şi interogativă şi să stabilească telecpectatorii care partid să fie lângă numele lui, la finele emisiunii a dat răspunsul: „Treceţi <<liberal>>. Nu <<PNL>> ci liberal!”.

ignat blogDemonstrând însă că prima dragoste nu se uită (sau se uită greu), Andrei Ignat are menţionat numele de familie pe blogul personal (vezi foto) în culorile partidului pe care l-a şi condus ca preşedinte interimar la Neamţ. Iar ultimul text postat de el pe blogul personal la începutul lunii iunie, „Trădarea, ca sport naţional” se referă la modul cum politicienii una spun în campanile şi alta fac apoi, înşelând aşteptările cetăţenilor.

D. VINCA

 

 

Comentarii Facebook

One thought on “Andrei Ignat: Nici PNL, nici PNŢCD, nici PDL. Doar “liberal”

  1. ,, politicienii una spun în campanile şi alta fac apoi, înşelând aşteptările cetăţenilor.” politicieni din care face parte si liberalul pomenit. nimic nou sub soare doar un zambet superior si putina publicitate

Lasă un răspuns