Andrei Ciubotaru este noul Arhitect Șef al Municipiului Piatra-Neamț

Andrei Ciubotaru este noul Arhitect Șef al Municipiului Piatra-Neamț, după ce a câștigat concursul din data 02 martie organizat de Primăria Piatra-Neamț, anunmă un comunicat remis de Primăria Piatra Neamț.

În vârstă de 52 de ani, Andrei Ciubotaru este absolvent al Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” și a profesat în mediul privat timp de 25 de ani. Este membru al Registrului Urbaniștilor din România.

 „Această mutare reprezintă pentru mine o ieșire din zona de confort, respectiv partea de proiectare în care am profesat 25 de ani și, în același timp, o încercare de a aduce un suflu nou în ceea ce privește relația proiectant – administrație locală, dar și cetățean – primărie.  Pornesc cu foarte mult entuziasm pe acest drum și îmi doresc să eficientizez activitatea Direcției de Urbanism” a declarat arh. Andrei Ciubotaru.

„Am încredere în arhitectul Andrei Ciubotaru pentru că este genul care știe să îmbine arhitectura modernă cu cea clasică. Cred că este omul potrivit să pună pe planșă și în aplicare conceptul de #nouaPiatra. Aici, de cealaltă parte a baricadei, va avea ocazia să vină cu soluții, să le implementeze, alături de provocarea de îmbunățire a colaborării dintre municipalitate și proiectanți. Îl felicit și îi doresc mult succes și multă putere de muncă. Pornește la acest drum cu o mare responsabilitate, în condițiile în care pietrenii au așteptări mari de la noua noastră echipă” a declarat primarul Andrei Carabelea.

Concursul pentru ocuparea acestei poziții a constat în patru probe, respectiv probă de limba engleză, probă de competențe în aplicații grafice pentru module de arhitectură, proba teoretică și interviul. Andrei Ciubotaru își va începe activitatea la Primăria Piatra-Neamț la sfârșitul lunii martie.

 V.N.

 

                             ServiciulComunicare

One thought on “Andrei Ciubotaru este noul Arhitect Șef al Municipiului Piatra-Neamț

 1. Nu cred ca se justifica un arhitect angajat full time la Primarie.
  Orasul este mic.Ce sa faca zi de zi acest ”arhitect”.Cum sa-si justifice salariul?Sa fim seriosi,NU ARE cum.
  O colaborare contractuala pe proiecte era suficienta.Sunt sigur ca s-ar fi gasit si colaboratori pro bono.
  Sunt o groaza de bani aruncati pe fereastra care se pot directiona catre serviciile de curatenie/intretinere sau amenajare a dealului Cozla sau schimbatul conductelor prin oras de ex.
  La fel cum NU SE JUSTIFICA sa ai 2 viceprimari intr-un oras mic ca Piatra Neamt?Cu ce se ocupa oamenii astea?Zi de zi?
  Va spun eu,cu NIMIC se vor ocupa ,la fel cum s-au ”ocupat”si predecesorii lor.
  Aceste 3 salarii cumulate ajung la 500 milioane net/luna.Va dati seama cate se pot face cu banii astea?
  Daca s-ar face reforma ca la Oradea s-ar salva de la risipa miliarde pe luna,bani aruncati pe fereastra platind angajati care nu fac nimic pe salarii colosale.
  Si uite asa vom avea bani pentru schimbare tevilor si implementarea acestor proiecte pe fonduri europene si pentru multe altele.

Lasă un răspuns