Ana Pauker s-a reîncarnat! Propagandă de tip sovietic la Prefectură! VIDEO

Ana Pauker s-a reîncarnat, se numeşte Daniela Soroceanu şi ocupă funcţia de prefect al judeţului Neamţ în Cabinetul Dăncilă. Asta arată clipul (vezi mai jos) postat azi pe pagina personală a Danielei Soroceanu („pagină de persoană publică”, cum gingaş s-a exprimat într-o conferinţă de presă).

Întregul clip pare de o propagandistică fadă, goală de conţinut, realizat parcă doar pentru a preamări pe „iubita conducătoare” care nu mai poate de grija poporului.

Momentele în care primarul de Bicaz îi sărută mâinile prefecturesei sau în care aceasta vorbeşte pe telefon pe speaker (ca să se audă pe filmarea realizată cu alt telefon mobil) sunt nu doar atehnice ci şi de o lipsă de bun simţ care frizează paranoia şi absurdul.

Şi acest clip (ca şi precedentul) de pe pagina Danielei Soroceanu sunt total nefericit realizate, şi ca mesaj de fond şi ca formă. Par mai curând desprinse dintr-un fel de pre-campanie electorală gândită şi pusă în practică la indicaţiile unui nepriceput, cu aviz final de publicare dat, la fel, de cineva care nu înţelege ridicolul situaţiilor. Singurul detaliu pozitiv generat de aceste clipuri ar fi o confirmare indirectă a ipotezei că (în criză de potenţiali candidaţi pentru alegerile locale din 2020), PSD Neamţ o pregăteşte pe Soroceanu pentru postura de candidat la Primăria Piatra Neamţ.

Dar dacă aşa îşi pregăteşte PSD un potenţial candidat sau dacă aşa crede un prefect că transmite mesaje de încredere populaţiei (cu indicaţii preţioase transmise printre dinţi, la telefon, primarilor şi viceprimarilor…) înseamnă că pot fi trase concluzii multe.

Iar mixarea unor imagini apocaliptice la începutul clipului (care nu au nicio legătură cu realitatea din teren), dublate de muzică de thriller nu arată din nou decât faptul că PSD-iştii (Soroceanu fiind, în practică, prefect PSD) chiar au în jurul lor – la creaţie şi execuţie imagine – nişte mediocri care sunt lipsiţi şi de imaginaţie, şi de cunoştinţe tehnice, şi de simţul măsurii. Pentru că să transformi o inspecţie în teren (cu secvenţe de Moş Teacă) în film de groază spune multe despre IQ-ul celor care au produs şi aprobat aşa minunăţie de film artistic…

D.V.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Ana Pauker s-a reîncarnat! Propagandă de tip sovietic la Prefectură! VIDEO

  1. Ce mi-e prefectureasa urland pe la usile primariilor atunci cand nu e intampinata si nu i se pupa mainile pana la coate, tot la acelasi nivel sunt si fotografiile realizate de intaiul gigolo al judetului si perechea lui institutionala (probabil) NH. Ca sa nu mai vorbim despre dezastrul si problemele grave din judet, iar intaiul gigolo trimite stiri ca merge la biserica. Probabil se roaga pentru bolnavii tratati in conditii deplorabile la spital, pentru consumatorii uneia dintre cele mai scumpe ape de tara, sau pentru participantii la trafic ce isi distrug masinile pe drumurile proaste din judet, ori poate se roaga pentru unii nefericiti care ajung in intersectia de la Girov unde nu toti scapa vii. Cred ca se roaga si pentru cei peste 99% dintre nemteni care sunt disperati dupa un festival al baloanelor cu aer cald, sau se roaga ca directoarea de la Teatrul Tineretului sa se intoarca cu bine din fiecare dintre deplasarile lungi si dese in tara sai in strainatate. E de compatimit El Lidero, ar fi facut si el ceva in Neamt in cei 2 ani de mandat (nu in sens penal) dar nu a fost lasat de Statul paralel.

  2. timpu trece iar lefegii iau banetu – asta e important dupa ei potopu… realitatea asta este – toti vor bani sa guste din deliciile bogaților dar aia in zeci de ani au ajuns la un standard plus ca au mai si exploatat africa india america coloniile etc.
    o lume pe dos principii morale demintate si altele sunt pentru fraieri: HOȚIA E LA LOC DE CINSTE
    moartea ca o eliberare de mizeria din jur

Lasă un răspuns