Amicul liderului PPDD Neamţ numit în Guvern

banner01

Secretarul general al PPDD, Liviu Neagu, a fost numit de premierul Victor Ponta în postul de secretar general adjunct al Guvernului, în locul Ioanei Lambru, care ocupa această funcţie din noiembrie 2012, informează stiripesurse.ro. Decizia de numire a fost semnată miercuri de Ponta.

În urmă cu o săptămână, PSD şi PPDD au încheiat un protocol de colaborare parlamentară şi la nivel local, liderul PSD Victor Ponta susţinând că acest protocol va fi până la alegerile parlamentare din 2016. Liviu Neagu este cel care a construit reteaua electorala a PPDD, a pus pe picioare organizatiile judetene, si supervizeaza majoritatile cu PSD-ul.

În ceea ce priveşte judeţul Neamţ, relaţia strânsă dintre liderul judeţean Ciprian Şerban şi noul secretar general adjunct al judeţului este una de notorietate. Liviu Neagu a candidat în 2012 pentru funcţia de senator în Colegiul 3 Neamţ. Ulterior acelei campanii electorale, Ciprian Şerban a fost numit preşedinte interimar al organizaţiei nemţene. De câte ori a venit apoi în Neamţ, Liviu Neagu a reafirmat mereu sprijinul total pe care i-l acordă liderului PPDD Neamţ.

vestea.net

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.